TIL NORDANÖ PARTNERS: Halvdan Alexander Grøm til venstre og Tor-Øyvind Skjelvik til høyre.
TIL NORDANÖ PARTNERS: Halvdan Alexander Grøm til venstre og Tor-Øyvind Skjelvik til høyre.

Nordisk meglergigant henter fra Njord Securities

Nordanö Partners har ambisjoner om å komme inn i toppen blant næringsmeglerne i Norge. Nå ansetter de Halvdan Alexander Grøm.

Publisert Sist oppdatert

Halvdan Alexander Grøm går inn som partner i Nordanö Partners etter å ha vært åtte år i Njord Securities, hvorav fem av dem som partner. I Njord Securities spesialiserte han seg på tilrettelegging av eiendomsprosjekter. Nå tar han med seg transaksjonserfaringen fra over 15 milliarder i gjennomførte transaksjoner til Nordanö Partners.

– Han har en veldig god kommersiell forståelse og et bredt nettverk i bransjen. Vi er derfor veldig fornøyde med å få med Halvdan på laget som partner sier Christian Victor Bernau, daglig leder i Nordanö Partners.

– Noen ganger dukker det opp muligheter som er for gode til å si nei til, og dette var en av dem. Jeg ser veldig frem til å gi gass i Nordanö og håper på et aktivt transaksjonsmarked etter hvert som renten og inflasjonen stabiliserer seg. Videre tror jeg Nordanö har et godt utgangspunkt for å skape merverdi for våre klienter med et sterkt lokalt team, kombinert med en nordisk organisasjon som har et stort internasjonalt nettverk i ryggen, sier Halvdan Grøm.

Nordanö Partners har tidligere også hentet Tor-Øyvind Skjelvik fra Akershus Eiendom. Han er ansatt som Director i Nordanö.

– Det er veldig gøy å være en del av et mindre og mer dynamisk team med store ambisjoner. sier Tor-Øyvind Skjelvik.

– Vi har et uttalt mål om å bli blant de topp prefererte meglerhusene i Norge, likt hva Nordanö er i resten av Norden. Med Halvdan og Tor Øyvind på plass har vi fått en veldig god miks av kommersiell teft, analysekompetanse i tillegg til et stort nettverk inne eiendom. Jeg har troen på at dette blir veldig bra! avslutter Christian Victor Bernau

Powered by Labrador CMS