NY: André Julseth vender tilbake til byen.
NY: André Julseth vender tilbake til byen.

André Julseth blir ny hotelldirektør for Sommerro

Hotellet på Solli Plass i Oslo har hatt en eksepsjonell vekst siden åpningen i fjor. Den nye direktøren begynner i jobben 1. juli.

Publisert Sist oppdatert

– Julseth og Sommerro er en fantastisk match, og vi er glade over at han nå vender tilbake til Nordic Choice-familien. Vi får en solid leder med pågangsmot, skarpt blikk og erfaring, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

André Julseth kommer fra stillingen som administrerende direktør for The Well på Sofiemyr rett sør for Oslo. Sommeren 2021 åpnet et hotell i tilknytning til spaet, der Julseth har hatt en sentral rolle i etableringen og utviklingen.

Nordic Choice Hotels ble først kjent med Julseth da han i 2015 ble ansatt som på The Thief i Oslo. Der hadde han i fem år ulike roller, sist som hotelldirektør fra 2018-2020.

– Jeg har fått gleden av å være med på hotellåpning og en fantastisk reise på The Well. Nå ser jeg frem til å komme tilbake til byen og bli en del av teamet på Sommerro med flinke kollegaer, sier André Julseth.

Sommerro huser blant annet seks restauranter, to barer, 231 hotellrom, møte- og selskapslokaler, kulturscenen Lysverket scene og det fredede Vestkantbadet.

– Sammen skal vi skape fantastiske gjesteopplevelser og nye milepæler for hele huset. Men først skal jeg ha pappaperm, og forhåpentligvis lade batteriene til å sette i gang for fullt i juli, avslutter Julseth.

Powered by Labrador CMS