Bolig:

Q4 2024: Det fjerde byggetrinnet er klar for innflytting i fjerde kvartal 2024.
Q4 2024: Det fjerde byggetrinnet er klar for innflytting i fjerde kvartal 2024.

Nå kommer fjerde byggetrinn i Torshovshøyden

Det siste byggetrinnet er på 60 boliger og skal bygges av entreprenøren Consto Eide.

Publisert

Etter å ha solgt alle leilighetene i de tre første byggetrinnene Sydblokka, Adminblokka og Vestblokka i Torhovhøyden-prosjektet, går Erik Bøhler og Orkla Eiendom nå i gang med det fjerde byggetrinnet, Høyblokka. Det siste byggetrinnet består av 60 boliger, hvor det er solgt ca. 25 prosent ved salgsstart.

Det er Sandakerveien 56 AS som gjennomfører prosjektet for eierne Orkla Eiendom og Erik Bøhlers Macama. Scandinavian Development har ansvaret for ideutvikling og regulering og Constructive Development har ansvaret for prosjektstyring og gjennomføring av prosjektet i egne avtaler.

Felles takterrasse.
Felles takterrasse.

Torshovhøyden er et boligprosjekt med sentral beliggenhet på Torshov i Oslo, hvor leilighetene i Høyblokka får en spektakulær utsikt med felles takterrasse. Prosjektet har også direkte adgang til parkeringskjeller.

Consto Eide AS er valgt som entreprenør for Høyblokka og arbeidene er alt kommet i gang. Første IG ble sendt inn i disse dager. Det er lagt opp til en ferdigstillelse av prosjektet med innflytting fjerde kvartal 2024. Kontraktsummen er 210 millioner kroner inkludert mva.

Powered by Labrador CMS