Hilde Skaar brenner for fysisk aktivitet. Galdhøpiggen i bakgrunnen på bildet.

Min Lørdag med Hilde Skaar: Har mål om å gjennomføre 100 turer i fjellet i 2024

Markedssjef og bærekraftsansvarlig Hilde Skaar i VestenFjeldske Eiendom finner lykke i de små, men betydningsfulle øyeblikkene av refleksjon og forbindelse med naturen.

Publisert

Hva gjør du på lørdag?

– Jeg starter dagen med en energigivende treningsøkt enten på Barry's eller med en løpetur i fjellet, helst på Ulriken. Etter trening setter jeg pris på en god frokost, spesielt når jeg kan dele den sammen med de nærmeste. Etter frokost er det ingenting som slår en tur utendørs med gode venner – enten det er en runde padel, frisbee golf, eller bare en spasertur i byen. Vi bor på Klosteret, som et steinkast fra Bryggen, så det er enkelt å svinge innom sentrum for en kaffe og sosialt samvær. Med en over gjennomsnittet sosial kalender i hverdagen, avslutter jeg lørdagskvelden enten hjemme eller ute og spiser og tester ut Bergen kulturliv. Dette gir meg positiv energi.

Hilde Skaar.

Hva er din lidenskap?

– Fysisk aktivitet brenner jeg for. Nesten alt, men mest for fjellet, både på ski og til fots. Å sette meg mål driver meg, og for 2024 er det å gjennomføre 100 turer i fjellet som står øverst på listen. Men om jeg får nevne to lidenskaper, er det også byutvikling.

Hvis du ser bort ifra familie og business, når har du vært på ditt lykkeligste?

– Uten hensyn til familie og forretninger, finner jeg min lykke i de små, men betydningsfulle øyeblikkene av refleksjon og forbindelse med naturen. Å omgi meg med naturens skjønnhet, enten det er ved en stille innsjø ved soloppgang eller på en fjelltopp med en vidstrakt utsikt, gir meg en følelse av indre ro og tilfredshet som ikke kan matches. Disse stundene inspirerer ikke bare mitt arbeid innen eiendom, men minner meg også om viktigheten av å ta vare på miljøet og skape bærekraftige, livlige lokalsamfunn.

Hva er det villeste du har gjort?

– Mitt mest dristige øyeblikk var kanskje fallskjermhoppet fra et fly i Florida, fra 18.000 fot.

Hva er ditt forhold til kunst?

– Jeg har en forkjærlighet for moderne gatekunst, spesielt verkene til Dolk. Urban popart fenger meg også, som de hyperrealistiske maleriene til Sandra Chevrier. Hennes bilder av kvinner med superhelt-masker skaper et fengslende uttrykk. Har et bilde på veggen av henne.

Hva med vin? 

– Jeg er en livsnyter, så vin ser jeg på som en viktig ingrediens i livet. Jeg foretrekker franske viner, spesielt fra Bourgogne.

Favorittrestaurant?

– Jeg er ikke bundet til én favorittrestaurant, men liker å utforske nye steder med god mat.

Hva er din guilty pleasure?

– Min personlige interesse utenom arbeidet inkluderer reise, gourmetmat og vin. Jeg ser på dette som en måte å slappe av og nyte livets små gleder. Til tider kan dette være en kostbar lidenskap, men jeg tror det er viktig å unne seg kvalitet i livet når muligheten byr seg.

Ville du kjøpt utleiebolig nå? Ja/Nei? Hvorfor?

– Ja. Jeg ville seriøst vurdert å investere i en utleiebolig. Det kan være en langsiktig god investering for å generere passiv inntekt.

Powered by Labrador CMS