NYE: Nina Sillibakken og Petter Langlo er ansatt som eiendomssjefer.

Linstow rigger for videre vekst

Selskapet ansatte nylig to eiendomssjefer - Petter Langlo og Nina Sillibakken.

Publisert

– Vi har store vekstambisjoner og har flere store by-og stedsutviklingsprosjekter på gang. Vi skal skal bruke vår finansielle styrke og kompetanse til å utvikle stadig flere steder der folk har lyst til å bo, jobbe og møtes, sier administrerende direktør, Per Mortensen i en pressemelding.

Linstow jobber med prosjekter blant annet i Kvadraturen, på Adamstuen, Galleri Oslo og Furuset i Oslo, samt i Lillestrøm, Nes og Larvik.

Styrker laget

Linstow har ansatt sju nye medarbeidere i løpet av 24 måneder, og styrket teamet spesielt innen stedsutvikling, innovasjon og helse. Nylig ansatte de to eiendomssjefer.

Nina Sillibakken blir eiendomssjef med ansvar for Oslo-porteføljen. Hun har lang erfaring med eiendomsutvikling fra blant annet Norsk Butikkdrift, Skanska, Scandinavian Property Group og Omsorgsbygg Holding.

– Jeg gleder meg til å jobbe med spennende byutviklingsprosjekter som den tidligere Veterinærhøyskolen på Adamstuen og Tollbugata/Akersgata i Kvadraturen, og resten av porteføljen. Visjonen er å skape unike steder og opplevelser for leietakere, besøkende og byen for øvrig, sier hun.

Petter Langlo er ansatt som eiendomssjef for helsebygg, med Romerike Helsebygg i spissen. Han har bred erfaring fra tilsvarende stillinger i Newsec Basale, Forsvarsbygg og Fredensborg.

- Jeg deler Linstows filosofi om at eiendom handler om å bidra positivt til vekst og utvikling for samfunnet, nabolag og hver enkelt av oss. Nå gleder jeg meg til å bidra til å forme morgendagens helsehus og legge til rette for helsefremmende stedsutvikling, påpeker han.

Tenker nytt

Linstow har blant annet vært sentrale i utviklingen av nye bydeler som Bjørvika og Aker Brygge, og de har etablert Norges største kombinerte helsehus på Lillestrøm.

– Skal vi lykkes med å skape bærekraftige steder fremover må vi samarbeide med flere aktører- og på nye måter. Petter og Ninas kompetanse og nettverk blir viktige bidrag i vår videre satsing, sier Mortensen.

Powered by Labrador CMS