Lederbytter i to UNION-selskaper

Partner Lars Even Moe blir leder i UNION Eiendomskapital, mens Erlend Aagesen blir leder i UNION Norsk Næringsmegling.

Publisert Sist oppdatert

Lars Even Moe tar dermed over lederjobben i UNION Eiendomskapital (UEK) etter Johan Hamre, som blir sjef og partner hos nytartede REQ Alternative Investments. Erlend Aagesen tar over etter Frithjof Foss, som blir leder for utleieteamet.

– Jeg er glad for at Lars Even og Erlend skal lede hver sitt forretningsområde i UNION. Jeg er sikker på at begge vil sette sitt tydelige preg på organisasjonen og utvikle selskapene i tråd med markedet vi opererer i, sier Øystein A. Landvik, CEO i UNION Gruppen.

Partner Lare Even Moe tok over daglig lederstillingen i UEK fra første juni.

– Jeg ser frem til å ta over ansvaret for kapitalforvaltningen i UNION. Vi har et erfarent og sterkt team som skal jobbe sammen for å levere avkastning til våre investorer. I juni har vi avsluttet kapitalinnhentingen for vårt Value-Add fond UREF III og hentet 2,2 mrd. i egenkapital. Vi er i ferd med å lansere flere fond, og teamet i kapitalforvaltning skal videreutvikles i takt med dette. Vi ser frem til et meget aktivt marked fremover, sier Lars Even Moe.

– Jeg gleder meg til å ta et mer overordnet ansvar for næringsmeglingen i UNION, i tillegg til transaksjonsrådgivning. Vi har et meget godt team innen både transaksjon og utleie. Med høyt aktivitetsnivået på begge avdelinger, vurderer vi løpende muligheten for å styrke oss ytterligere gjennom rekruttering av ny og komplimenterende kompetanse, sier Erlend Aagesen.

Etter fire år som leder for Union Norsk Næringsmegling, ønsker Frithjof Foss å fokusere mer på egne kunder og utleie og blir leder av utleieteamet.

Samtidig har UNION Gruppen ansatt Ragnhild Bøe og Hanna Killingstad fast etter at de har vært en del av UNIONs traineeprogram de siste ti månedene. Hanna Killingstad blir investeringsanalytiker i transaksjonsteamet og skal analysere potensielle eiendomstransaksjoner som vurderes kjøpt til fondene, og bistå ved kjøp.

Ragnhild Bøe tiltrer stillingen som asset management analytiker. Hun vil arbeide med utleie og prosjekter for leietakere, samt forberede og bistå med salg av eiendommer fra fondene.

UNION Norsk Næringsmegling har også styrket transaksjonsteamet med Thor Olav Bogen og Marius Bye. Thor Olav Bogen har vært en del av utleieteamet siden 2018, og Marius Bye har fire års erfaring fra analyse- og utleieteamet ved siden av masterstudier på NHH.

Birgitte Winther er ansatt som regnskapssjef i UG fra 1. september. Hun har en Bachelor i økonomi og administrasjon fra NHH, en mastergrad i Europeisk kultur fra Universitetet i Oslo samt autorisasjon som regnskapsfører.

Powered by Labrador CMS