BLIR COO: Etter flere år i Telenor, blir Inger Gløersen Folkeson COO i Bulk Infrastructure.
BLIR COO: Etter flere år i Telenor, blir Inger Gløersen Folkeson COO i Bulk Infrastructure.

Bulk henter Telenor-topp

Inger Gløersen Folkeson blir ny Chief Operating Officer i Bulk Infrastructure AS.

Publisert

I tillegg til å bli COO, får Folkeson ansvaret for å lede selskapets Fiber Networks-divisjon. Hun begynner i den nye jobben i august 2021.

– Bulk Infrastructure imponerte meg på alle måter; med sin kompetanse, sine ambisjoner og ikke minst verdier. Sammen skal vi løse kundenes komplekse utfordringer innen datainfrastruktur og logistikk, hele tiden med et sterkt søkelys på bærekraft. Det krever kreativitet, vilje til å tenke «utenfor boksen», og ikke minst gjennomføringsevne. Alt dette fant jeg hos Bulk, og nå gleder jeg meg til å bli en del av laget, sier Inger Gløersen Folkeson.

Gløersen Folkeson har bred erfaring fra ledende stillinger i IKT-bransjen i Asia og i Norden. Hun har de siste 2,5 årene vært finansdirektør i Digi Telecommunications i Malaysia. Før dette har hun hatt flere lederroller i Telenor Group, blant annet innen strategi og regulatoriske forhold, i tillegg til å være finansdirektør i Telenor Group Holdings, et profesjonelt eierskapsteam med ansvar for Telenor Groups tilstøtende investeringer.

CEO i Bulk Infrastructure Group AS, Jon Gravråk, sier ansettelsen vil styrke Bulks gjennomføringsevne til å skalere opp bærekraftige forretningsmodeller innen digital infrastruktur og industrieiendom der Bulk ønsker å spille en lederrolle i det nordiske markedet.

– Inger har en unik kombinasjon av internasjonal telekomerfaring, sterke problemløsningsevner og en inkluderende lederstil. Med en tilhørende lidenskap for bærekraft og forretningsutvikling passer Inger perfekt i Bulk, sier Gravråk.

– Vi er glade for å ønske henne velkommen til Bulk-lederteamet hvor hun vil spille en sentral rolle på vår reise i å tilby bærekraftig infrastruktur til et globalt publikum.

Powered by Labrador CMS