Aktuelt:

VANT IKKE FREM: Runar Vatne (i midten) har tapt første rettsrunde mot Carl Erik Krefting i kampen om verdiene i Søylen-systemet.
VANT IKKE FREM: Runar Vatne (i midten) har tapt første rettsrunde mot Carl Erik Krefting i kampen om verdiene i Søylen-systemet.

Krevde Søylen-rettssak stanset (+)

Men Runar Vatne ble ikke hørt av Oslo tingrett.

Publisert

Søylen Eiendom har vært et eventyr for Runar Vatne og Carl Erik Krefting, men samarbeidsklimaet mellom de to partnerne har langt fra vært like hyggelig de siste årene. Begge har stevnet hverandre, og det ligger klart i dagen at de to ønsker å ha minst mulig med hverandre å gjøre i fremtiden.

Søylen Eiendom AS driver med utvikling, forvaltning og salg av næringseiendom gjennom sine datterselskaper. Vatne Capital AS eier 49,83 prosent av aksjene i Søylen. Runar Vatne er eneeier av Vatne Capital. De resterende 50,17 prosent av aksjene i Søylen Eiendom er eiet av Carucel Invest AS (Carucel). Carucel er eiet av Carl Erik Krefting og hans tre barn.

Mener han har tapt mer enn én milliard

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.