UTVIKLER: Dette er ett av flere trinn som til sammen skal gi rundt 350 boliger.

Fortsetter å bygge boliger i Stavanger

Dette tredje byggetrinnet får 38 leiligheter.

Publisert

Det lokale eiendomsselskapet Køhler Eiendom har bestilt Skanska til å bygge 38 nye leiligheter i prosjektet Mitt Hillevåg i Stavanger. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på 150 millioner kroner før moms ifølge en pressemelding.

Dette tredje byggetrinnet får sju etasjer og parkeringsanlegg, i tillegg til uteområder, felles takterrasser og underetasjen til neste byggetrinn. 

Salgsstarten gikk høsten 2023 og byggestart er satt til første kvartal 2024 med overtakelse årsskiftet 2025/2026. De 38 to-, tre- og fireroms leilighetene varierer fra 48 til 127 kvadratmeter der de største går over to etasjer, 

Leilighetene som er ledige i prosjektet er priset mellom 3,5 og 7,1 millioner kroner. Noen har parkering inkludert i prisen, resten av kjøperne må ut med 500.000 kroner for å få et sted å parkere bilen. 

Totalt består Mitt Hillevåg av rundt 350 nye boliger, i en kombinasjon av lave byhus og høye boligtårn. Skanska bygget også det andre byggetrinnet som ble ferdig i fjor.

– Stavanger og omegn er et viktig satsningsområde for oss, hvor vi har bygget opp en portefølje med prosjekter som bidrar til å utvikle regionen, sier Tor Arne Midtskogen som er konserndirektør for Skanska byggvirksomhet.

Køhler-navnet går som en rød tråd gjennom Hillevåg-historien, fra handelshuset Køhler på 1800-tallet og frem til utbyggingen av Mitt Hillevåg. Fra starten har det vært store ambisjoner for området, som å legge til rette for et bolig- og næringsområde som bidrar til å gi Hillevåg bydel høyere kvalitet, ifølge pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS