SLUTTER: Liv Malvik har sagt opp i KMC Properties.

Liv Malvik slutter i KMC Properties

KMC Properties-sjefen har gitt beskjed om at hun slutter i selskapet. Styreleder i største aksjonær er utnevnt som konstituert CEO.

Publisert Sist oppdatert

Det var i en børsmelding fredag ettermiddag at KMC Properties meldte om lederbyttet i den børsnoterte spesialisten på industrieiendom. Ifølge meldingen har Liv Malvik meldt fra til styret om at hun ønsker å forlate stillingen som adm. direktør i KMC Properties. Stig Wærnes er blitt konstituert som adm. direktør fra senest første juni. I mellomtiden vil Wærnes jobbe tett sammen med Malvik i overgangsperioden.

Wærnes er for øyeblikket styreleder i BEWI Invest, den største aksjonæren i KMC Properties. Han har bred erfaring fra regnskap, rådgivning og styreverv, inkludert som regional lederpartner og nestleder i BDO.

– Liv Malvik har ledet KMC Properties gjennom en transformasjonsperiode, fra å være et privat eiendomsselskap, til å bli en solid børsnotert eiendomsaktør. Selskapet har vist sterk vekst og har en god økonomisk stilling etter vellykket refinansiering i fjor. Vi vil takke Liv for hennes bidrag til selskapet, sier Bjørnar André Ulstein, styreleder i KMC Properties.

 

 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS