PÅ KJØPEREN: CEO Liv Malvik i KMC Properties har kjøpt enda en eiendom.

Kjøper logistikkeiendom i Narvik

KMC Properties har kjøpt en logistikkeiendom for 90 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen er et tørr-, kaldt- og fryselager, beliggende rett utenfor Narvik, som er leid ut til kjøttprodusenten Kuraas på en 15 år lang triple net leiekontrakt og en opsjon på utvidelse. Arealet i kontrakten er på 4.500 kvadratmeter.

Eiendommen har et samlet bygningsareal på 16.400 kvadratmeter, og en tomt på 22.357 kvadratmeter. Eiendommen ligger strategisk i en logistikkhub sør for Narvik sentrum, tett på E6, motorveien og havnetermonalen. KMC Properties har også signert en leieavtale med en annen aktør på ytterligere 4.100 kvadratmeter.

– Denne logistikkeiendommen har et stort potensial til å bli en veldig lønnsom investering for oss. Basert på eksisterende leieavtaler, har vi en solid yield på eiendommen. Samtidig er nesten halve bygningen ledig, som gir oss muligheter for økt lønnsomhet i eiendommen, sier CEO Liv Malvik i KMC Properties.

Annualisert leie for dagens kontrakter er på 5,7 millioner kroner i 2023 og 8 millioner kroner i 2024. I tillegg venter KMC Properties leieinntekter fra de ledige arealene, som utgjør nesten halvparten av eiendommen.

Cushman & Wakefield Realkapital var selgers rådgiver.

Powered by Labrador CMS