NY JOBB: Kjetil Ekkeren begynner i Norsk Eiendom.

Kjetil Ekkeren går fra Norconsult til Norsk Eiendom

Der blir han ny kommunikasjonssjef. 

Publisert

Kjetil Ekkeren går fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Norconsult der han har vært siden 2018, ifølge en pressemelding.

Han har 25 års erfaring fra kommunikasjonsfeltet, blant annet utvikling og implementering av strategier og planer, journalistikk, innholdsproduksjon og lederrådgivning. De fleste av disse årene har han jobbet innen bygg, anlegg og eiendom, som i Mesta, Eiendoms- og byfornyelsesetaten i Oslo kommune, Entra Eiendom og Veidekke.

– Sammen med mine nye kolleger håper jeg vi kan bidra til å styrke og forenkle rammebetingelsene til medlemmene ytterligere, sier han blant annet.

– Norsk Eiendom skal være en pådriver for bransjen og bidra til at hverdagen for våre medlemsbedrifter blir enklere. Da er det avgjørende med synlighet og god formidling. Vi er derfor utrolig glade for å få med Kjetil på laget, sier administrerende direktør, Tone Tellevik Dahl.

Den nye kommunikasjonssjefen har en bachelor i informasjon og samfunnskontakt fra Høgskolen i Hedmark og PR-studier fra Manchester Metropolitan University.

– Noe av det viktigste for meg vil være å bidra til å bygge kunnskap om – og øke synligheten til – Norsk Eiendom. Det handler om å få gjennomslag for saker som er viktige for en hel bransje, og da er det avgjørende at våre målgrupper vet hvem vi er og hva vi står for, sier Ekkeren.

Powered by Labrador CMS