WORKSHOP: Etter presentasjoner, var medlemmene i KINE-nettverket med på en workshop om Marienlyst-prosjektet.

KINE-nettverket samlet 80 hos Ferd

Nettverket markerte kvinnedagen og ble med på en kreativ workshop rundt utviklingen av Marienlyst.

Det var den 6. mars at Ferd Eiendom samlet KINE-nettverket (Kvinner i norsk eiendom) for å presentere selskapet og planene for utviklingen av Marienlyst, tomten som ble kjøpt av NRK i 2020 for boligutvikling. CEO Morten Borge i Ferd og adm. direktør Camilla Krogh i Ferd Eiendom innledet for de 80 kvinnene som deltok på samlingen.

Deretter presenteret Øyvind Svare Lorentzen (direktør Marienlyst) og Lise Almquist (prosjektansvarlig) planene for nye Marienlyst.

Medlemmene av KINE-nettverket bidro også til en kreativ workshop rundt utviklingen av Marienlyst. «Marienlyst identiteten» var et tema som skapte oppmerksomhet under nettverkssamlingen.

– Vi har nådd et nytt stadium i utviklingen av Marienlyst-prosjektet. Det var spennende å presentere våre planer mer detaljert for KINE-nettverket, som innehar verdifull kunnskap og erfaring, og å motta tilbakemeldinger fra de som deltok på arrangementet, sier Camilla Krogh, administrerende direktør i Ferd Eiendom.

Under arrangementet var 69 selskaper var representert. Kine Morud Aarum, styreleder og co-founder av KINE-nettverket sier at man med den store bredden blant selskapene fikk til gode og innholdsrike diskusjoner i gruppeoppgavene. I tillegg var det ekstra

engasjerende for medlemmene å diskutere et sted alle har et forhold til i dag.

– Ferd Eiendom imponerer med en kvinneandel på 50 prosent og har en unik markedsposisjon, noe som gjorde det ekstra inspirerende å komme på besøk. Vi satte stor pris på at Ferd Eiendom inviterte KINE til nettverkstreff for å markere årets kvinnedag, sier Kine Morud Aarum.

Powered by Labrador CMS