OSLO-SATSING: Anders Høeg, Kristin Larsen Krohnstad, Gro Anette Byberg, Aud Nordbø Dokmo og Herdis Growen Støvne-Bjørnsen er klare for Oslo-kontoret tIl SpareBank 1 SMN.
OSLO-SATSING: Anders Høeg, Kristin Larsen Krohnstad, Gro Anette Byberg, Aud Nordbø Dokmo og Herdis Growen Støvne-Bjørnsen er klare for Oslo-kontoret tIl SpareBank 1 SMN.

Skal hjelpe mellomstore eiendomsselskaper med finansiering

SpareBank 1 SMN etablerer seg i Oslo hvor de vil ha fokus på mellomstore eiendomsselskaper med etablert forretning, lang historikk og gode resultater.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har vært en regional sparebank i Midt-Norge i 200 år. Det er de veldig stolte av. I 200 år har vi finansiert og bidratt til å utvikle regionalt næringsliv. Vi er en relasjonsbank som kjenner kundene våre godt og som følger de og er der for de – både i gode og litt mer utfordrende tider, sier Herdis Growen Støvne-Bjørnsen, banksjef i SpareBank 1 SMN.

– I tillegg til at vi er en sparebank med lang og stolt tradisjon, så evner vi også å tenke nytt. Vi opplever at kundene våre ser til Oslo/Viken og derfor etablerer vi oss nå i Oslo. Vi ser også et mulighetsrom for en langsiktig aktør som SpareBank 1 SMN, fortsetter hun.

De skal finansiere folk – bygg der folk skal bo, jobbe og handle. Banksjefen forteller at de har forsiktige vekstmål i Oslo, hvor de skal bygge stein på stein, og vil ha fokus på mellomstore eiendomsselskaper med etablert forretning, lang historikk og gode resultater.

Kompetent team

– Jeg er utrolig glad og stolt av å ha fått med meg et skikkelig bra lag for å bygge Næringslivsavdelingen i Oslo, hvor jeg har fått med totalt tre kundeansvarlige og én analytiker, sier Støvne-Bjørnsen.

Kristin Larsen Krohnstad kommer fra Gabler og har lang erfaring med eiendomsfinansiering fra Danske Bank. Gro Anette Byberg kommer fra Nordea, og også hun har lang erfaring med eiendomsfinansiering fra Danske Bank – både fra kundeposisjon og kredittavdeling. Aud Nordbø Dokmo har jobbet lenge i kundeposisjon i Oslo-markedet hos flere ulike aktører, sist nå hos Bien Sparebank. Anders Høeg,er ny kredittanalytiker og kommer fra Nordea. Han begynner 01. oktober og da er de fulltallige.

– Jeg er veldig glad for at akkurat disse fire ville være med og sette fart på Oslo-satsningen til SpareBank 1 SMN. Det er helt klart en gjeng med mye kompetanse, men i tillegg så er det et lag som kjenner seg igjen i verdiene våre; helhjerta, ansvarlig, dyktig og likandes og de lever etter visjonen vår «sammen får vi ting til å skje», fremhever banksjefen. Som sparebank er samfunnsansvar en del av deres DNA. Og bærekraft er en svært viktig del. Støvne-Bjørnsen forteller at de skal være en pådriver for det grønne skiftet.

– Vi har derfor innført kredittpolicy som gir mindre gearing, jo høyere klimaavtrykk du har. Vi jobber stadig med bærekraft og vi har ambisjon om å lansere grønne produkter for næringsliv i løpet av kort tid, sier hun og påpeker at fokuset ikke kun er på grønne produkter, men på rådgivning rundt bærekraft

Powered by Labrador CMS