REKRUTTERER INTERNT: Kaisa Eidet har besittet ulike lederstillinger i selskapet og forfremmes nå fra stillingen som Chief Operating Officer.

Hun blir ny toppsjef i proptech-selskapet Marketer

Kaisa Eidet er ansatt som ny administrerende direktør i det hurtigvoksende programvareselskapet Marketer Real Estate Technologies AS.

Publisert

– Kaisa har vært en del av Marketer-teamet siden starten av 2021, og har vært en vesentlig bidragsyter til oppbyggingen av selskapet til det det har blitt i dag og til den kraftige veksten vi har oppnådd de seneste årene, sier medgründer og styremedlem Amir Folkestad Habhab.

Eidet har gjennom de siste tre årene besittet ulike lederstillinger i selskapet og forfremmes nå fra stillingen som Chief Operating Officer. Tidligere har hun blant annet innehatt rollen som salgssjef, og totalt sett har hun svært god kjennskap til både organisasjonen, relevante produkter, kundemassen og både det nasjonale og internasjonale eiendomsmarkedet. Eidet har tidligere erfaring fra proptech-bransjen, samt at hun har internasjonal erfaring fra et australsk teknologiselskap. Hun er utdannet ved NTNU i Trondheim.

– Etter mange år med kostbar utvikling av hele vår produkt- og leveranseplattform samt kommersialisering av disse, går Marketer Real Estate Technologies nå over i en ny fase med en stadig forbedret lønnsom drift og en mer strukturert internasjonal markedspenetrering. Derfor er det også perfekt timing nå å la en med Kaisas kvalifikasjoner, både faglige og personlige, lede selskapet videre i det vi selv anser som den neste spennende vekstfasen for virksomheten, fastslår Folkestad Habhab.

Rollebytte

Lederendringen er en del av en overordnet restrukturering av konsernet, hvor Folkestad Habhab fremover selv vil lede morselskapet til Marketer Real Estate Technologies, inklusive å stå ansvarlig for utviklingen av flere av konsernets øvrige datterselskaper.

– Når vi nå samler de digitale salgs- og markedsføringsløsningene våre for eiendomsbransjen, og dermed rendyrker tjenestetilbudet vårt for akkurat dette segmentet, er målet for Marketer Real Estate Technologies å kunne levere enda bedre og mer kostnadseffektive tjenester til kundene våre, uttaler Eidet.

– Jeg går til denne rollen med både ydmykhet, stolthet og en enorm motivasjon. Også vet jeg at jeg har hele organisasjonen med svært dyktige og innovative kollegaer i ryggen når jeg fastslår at dette selskapet står foran noen meget spennende år, fortsetter hun. 

Skal revolusjonere eiendomstransaksjoner globalt

Marketer har utviklet en rekke produkter for eiendomsutviklere og -meglere, som dekker innsikt og analyseverktøy, et bredt spekter av salgs- og markedsføringsløsninger, samt ettermarkedstjenester. Målet til selskapet er å revolusjonere eiendomstransaksjoner globalt ved å gjøre det mulig for eiendomsutviklere og -meglere å selge eiendom raskere og smartere gjennom innovasjon og digitalisering på tvers av verdikjeden.

Marketer opererer i dag i totalt 15 land på tvers av Europa, Nord-Amerika og i Australia, og betjener kunder som DNB Eiendom, Selvaag og Skanska i Norge, samt internasjonale aktører som Quartus, ERA, og C21.

– Etter dedikert innsats og kontinuerlige forbedringer gjennom hele året oppnådde selskapet for første gang lønnsom drift for 4. kvartal samlet, avslutter Folkestad Habhab.

Powered by Labrador CMS