POTENSIAL: Kjøperne ser potensial for eiendommen etter hvert som Fornebu utvikles.

Kjøper 48 prosent av Norwegian-bygget

Et selskap som eies av J.B. Ugland Eiendomsutvikling AS, Ugland Kapital AS og Andrino Holding har kjøpt 48 prosent av Oksenøyveien 3 på Fornebu.

Det var i fjor sommer at Estate Nyheter kunne fortelle at Bjørn Kjos og hans forretningspartner Bjørn Kise hadde solgt eiendommen som huser Norwegian på Fornebu. Kjøper var et syndikat satt opp av Swiss Life Managers.

Nå har selskapet Gróa Eiendom kjøpt 48 prosent av aksjene i eierselskapet som eier eiendommen. Selger av posten er ett av fondene til Ursus Real Estate Management.

Eierne i Gróa Eiendom er J.B. Ugland Eiendomsutvikling AS, Ugland Kapital AS og Andrino Holding. Eiendommen har et samlet areal på rundt 11.000 kvadratmeter og genererer ca. 20 millioner kroner i årlige leieinntekter.

– Eiendommen har en god kontantstrøm frem til leieavtalen med Norwegian går ut i 2030. Med den utviklingen man har på Fornebu, kan eiendommen gi oss mange muligheter. Vi tror det vi kan ta del i den store transformasjonsprosessen på Fornebu og ser definitivt et utviklingspotensial for eiendommen. Det er derfor vi har valgt å kjøpe oss inn. Bærum kommune arbeider med et planprogram for området, hvor formålet er å utvikle tyngdepunkt for næring, teknologi og kompetansemiljøer, samt å skape nye attraktive by- og bomiljøer, sier Asbjørn Udjus, adm direktør i J.B. Ugland Eiendom.

Powered by Labrador CMS