Karriere:

NYE UTFORDRINGER: Son André Hval får en stor utleieportefølje når han skal jobbe med Heimstadens næringsportefølje på 900.000 kvadratmeter.

Son André Hval blir kommersiell utleiedirektør i Heimstaden

Heimstaden har ansatt Son André Hval som kommersiell utleiedirektør. Han tiltrer våren 2022 og går inn i ledergruppen.

Publisert Sist oppdatert

Heimstaden er Europas nest største boligutleieselskap med cirka 150 000 leiligheter i ti europeiske land. Gjennom kjøp av boligporteføljer har Heimstaden også bygget opp en portefølje av næringslokaler på over 900 000 kvadratmeter. Dette utgjør sju prosent av de samlede leieinntektene i selskapet.

– Selv om boligutleie er vårt primære forretningsområde, så har vi en stor portefølje av næringslokaler rundt om i Europa. Vi gleder oss over å ha fått med oss Son André på laget. Hans vesentlige erfaring og pågangsmot vil bidra til at vårt utleieteam på tvers av landegrensene vil realisere enda mer av potensialet som ligger i porteføljen, sier Helge Krogsbøl, operasjonell direktør i Heimstaden.

Hval kommer fra stillingen som Head of Retail Services i Cushman & Wakefield Realkapital AS og har lang erfaring fra utleie og strategisk rådgivning av næringseiendom.

– Etter fire fantastiske og lærerike år i Cushman & Wakefield Realkapital, ser jeg virkelig frem til å ta fatt på rollen som Group Director Commercial Letting i Heimstaden. I tillegg til å tilby Friendly Homes til mer enn 300 000 kunder, ønsker vi å ytterligere forbedre vår næringsvirksomhet gjennom forsterket fokus på å finne riktige kunder til rett lokale og til rette betingelser, sier Son André Hval.

Powered by Labrador CMS