TIL HEIMSTADEN BOSTAD: Rita Berg Hansen.

Blir Heimstadens direktør for salget av boliger

Rita Berg Hansen blir sjef for Privatisering i Heimstaden Bostad og skal lede salget av utleieboliger for titalls milliarder til private kjøpere.

Publisert

Det er i forbindelse med at Heimstaden Bostads planer om å selge deler av sin eiendomsportefølje til privatpersoner (Privatisering), at Rita Berg Hansen er blitt utnevnt til leder for området Privatisering. Hun vil lede den strategiske enheten fra første november.

Privatiseringsplanen til Heimstaden Bostad har mål om å selge utleieboliger med en bokført verdi på 20 milliarder korner innen 2025, med en premie på 20 prosent mot de bokførte verdiene. I en melding skriver selskapet at de foreløpige resultatene er lovende, med en premie på 31 prosent på salget av 127 enheter så langt u år.

Etter pilotfasen vil planen intensiveres i de kommende kvartalene og gi støtte til selskapets program for å kutte gjelden og forbedre nøkkeltallene.

Rita Berg Hansen har har lederjobber i selskaper som Bonava, Veidekke Eiendom (Nordr) og Eie Eiendomsmegling. Hun vil rapportere til Eddo Rats, Chief Operating Officer.

– Jeg er glad for å ønske Rita velkommen til vårt team. Hennes uvurderlige strategiske ekspertise, innsikt og erfaring passer perfekt med våre prioriteringer, sier Eddo Rats.

– Heimstaden går inn i en ny fase med økt fokus på privatisering. Jeg gleder meg til å være med på utviklingen av denne viktige funksjonen i våre markeder, sier Rita Berg Hansen.

Powered by Labrador CMS