CASHET INN: LED Eiendom og Furuholmen Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i februar 2021, har hentet inn leietakere og selger nå til NREP.

Solgte logistikkbygg på Skytta til NREP

NREPs logistikkselskap Logicenters har kjøpt en logistikkeiendom på 17.000 kvadratmeter på Skytta fra LED Eiendom og Furuholmen Eiendomsutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha fått inn leietakere som Villa Seafood og Domstein Sjømat til Brennaveien 20 på Skytta i Nittedal, har LED Eiendom og Furuholmen Eiendomsutvikling nå inngått avtale om salg av eiendommen.

– Vårt opprinnelige business-case er langt på vei realisert. Eiendommen er nå fullt utleid og vi har tett nybygg til jul. Det er derfor et naturlig tidspunkt å overlate videre eierskap til en langsiktig og industriell aktør, og vi gratulerer Logicenters med kjøp av en attraktiv eiendom sier Morten Roland i Led Eiendom og Lars Halvorsen i Furuholmen Eiendomsutvikling.

De to partnere kjøpte eiendommen i februar 2021 og overlater nå stafettpinnen til NREP. Eiendommen har fått et tilbygg, hvor Filetfabrikken og Domstein flytter inn i mai 2023. I tillegg er Andvord og Nittedal kommune leietaker i det eksisterende bygget. Det samlede arealet på 17.000 kvadratmeter.

– Logicenters er veldig fornøyd med kjøpet av en høykvalitets last mile-eiendom i Osloregionen. Vi har bred erfaring fra å investere i Osloregionen og vi ser på Brennavegen 20 som en fin match til vår portefølje som har økt fokus på fleksible last mile-eiendommer, sier Matthias Kettelhoit, CEO i Logicenters.

– Dette er en spennende og fleksibel eiendom med høy kvalitet som er lokalisert rett utenfor Oslos bygrense. Vi har appetitt for eiendommer med høy kvalitet nord for Oslo og håper dette er en av mange kjøp i denne regionen fremover. Kjøpet av denne eiendommen er et viktig skritt i vår strategi for det norske markedet, sier Jørgen Bråten Nordby, Investment Manager i NREP Logicenters.

Powered by Labrador CMS