SELGES IGJEN: For andre gang på få år skifter denne gården eier.
SELGES IGJEN: For andre gang på få år skifter denne gården eier.

Selger den klassiske bygården for 81 millioner

Uttrykket midt i sentrum beskriver beliggenheten til det fulle.

Publisert

Ett kvartal unna Regjeringskvartalet ligger Keysers gate, en kort gatestump preget av eldre bygårder. Nr. 5 eies av Anna Forrs heleide selskap Forr Holding, og nå skal hun selge den omtrent 150 år gamle eiendommen som inneholder 2.027 kvadratmeter på et halvt mål stor tomt.

I dag er det 16 løpende leieforhold i bygården med en årlig leieinntekt på drøyt 2,8 millioner kroner.

– Estimert årlig leie for kontordelen i tredje etasje som snart er ferdig ombygd, er 600.000 kroner. Derfor er potensiell årlig leieinntekt over 3,4 millioner kroner, påpeker Anders Langtind i Privatmegleren.

Da denne eiendommen ble solgt i 2021 for Naturviterne og Den Norske Veterinærforening, ble leieinntektene estimert til 4,5 millioner kroner årlig.

Boliger og næring

Bygården inneholder fire etasjer med kjeller og loft i tillegg til et lukket gårdsrom. De to nederste etasjene er fullt utleide kontorlokaler, så er det en blanding av boliger og kontorer i tredje mens fjerde er en ren boligetasje. Gårdsrommet har parkeringsmuligheter.

Overdragelsen gjelder salg av samtlige aksjer i selskapet Keysers gate 5. Eiendomsutvikler Anna Forr eier blant annet også bygården i Uranienborgveien 3 på Frogner i Oslo og Storgata 100 på Lillehammer. Hun driver også Forr Eiendom som ble etablert i 2018.

Powered by Labrador CMS