FORNØYD: Michael Angelo Justiniano, adm.dir. i Flexspace, er fornøyd med emisjonen som nå er fullført.
FORNØYD: Michael Angelo Justiniano, adm.dir. i Flexspace, er fornøyd med emisjonen som nå er fullført.

Fikk inn 12 mill. - Anders Buchardt inn i styret

Flexspace har hentet 12 millioner kroner via folkefinansiering. Anders Buchardt er blant investorene som tegnet seg. Nå går han inn i styret i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Flexspace, som formidler fleksible kontorlokaler for selskaper i i ulike størrelser, hadde mål om å hente 10 millioner kroner gjennom folkefinansieringsplattformen Dealflow. Nå er det klart at selskapet fikk inn rett over 12 millioner kroner.

– Vi er meget godt fornøyde med resultatet, og kan nå gi gass. Pengene går til ansettelser av nøkkelpersoner, ekspansjon til 16 europeiske markeder de neste 2 årene, samt videreutvikling av den digitale plattformen. Vi skal bli “Airbnb” for fleksible kontorer, sier Michael Angelo Justiniano, adm.dir. i Flexspace.

Blant investorene som har tegnet seg i emisjonen er Anders Buchardt i AB Invest. Han tegnet seg for 5 prosent av selskapet og trer inn i styret. Johan B. Backe, 4. generasjon i Backe, eide allerede i underkant av 4 prosent og øker sin eksponering til 5 prosent. Terje Ermesjø, tidligere CFO i Höegh Eiendom, ble med på emisjonen og går inn i

Advisory Board. Gunnar Bøyum, CEO i Aspelin Ramm, fortsetter også i selskapets Advisory Board.

– 128 investorer investerte et gjennomsnittlig beløp på ca kr 94.000. Dette er mer enn dobbelt så høyt som snittet for alle våre kampanjer, og viser at mange småinvestorer har stor tro på Flexspace. Vi gratulerer hele teamet med en vellykket emisjon, og gleder oss til å følge utviklingen videre, uttaler Ole B. Larsen, COO i Dealflow.

Før emisjonen ble selskapet priset til 60 millioner kroner.

På et snaut år i drift har Flexspace formidlet leiekontrakter til en verdi av cirka 45 millioner kroner i Oslo og Amsterdam, og ser en kraftig økning i markedet for fleksible kontorer.

Powered by Labrador CMS