HJEMME HOS FAGERSTAD: Fra venstre: Simon Solberg, Karen Marie Vasli (bak), Lise Møllendal og Øystein Dalby.
HJEMME HOS FAGERSTAD: Fra venstre: Simon Solberg, Karen Marie Vasli (bak), Lise Møllendal og Øystein Dalby.

FagerStad styrker laget med tre nyansettelser

– Vi er langsiktige og opptatt av å sikre tilstrekkelig kapasitet og kompetanse hele veien, sier daglig leder Karen Marie Vasli i FagerStad.

Publisert

FagerStad har en stor portefølje med flere tidligfase utviklingsprosjekter, som er krevende og har stort potensial. I forbindelse med at selskapet har gjort tre nyansettelser, viser daglig leder Karen Marie Vasli til at de er langsiktige, og «opptatt av å sikre tilstrekkelig kapasitet og kompetanse hele veien for at vi skal ha god fremdrift og sørge for å realisere potensialet i porteføljen». Da er det viktig å fokusere på verdiskapningen gjennom hele utviklingsfasen, og ha en helhetlig tilnærming til prosjektene.

– Eiendomsutviklingsbransjen blir stadig mer kompleks, og vi mener at kompetansebredde er en forutsetning for suksess. Dette tar vi på alvor, og kunngjør med glede tre nye ansettelser som vil styrke oss innenfor prosjektledelse, forvaltning og økonomistyring. FagerStads 16 kompetente ansatte har en smilende kultur, og står sammen i felles verdier for å nå våre mål, sier Vasli.

Dette er de tre nyansatte:

Simon Solberg – Proaktiv ressurs og brobygger

Simon er tidligere Financial Controller hos NHO, og bringer med seg erfaring innen regnskap, rapportering og dataanalyse. I sin rolle som Controller hos FagerStad vil han fungere som en bro mellom forretningsfører, prosjekt- og forvaltningsavdelingene. Hans tallkunnskap og evne til å analysere data vil være av uvurderlig betydning for å opprettholde sunn lønnsomhet og verdiskaping.

Lise Møllendal - Tilførsel av tung erfaring og gjennomføringskompetanse

Lise kommer fra Betonmast Eiendom. Hun er sivilingeniør med over 25 års erfaring fra byggebransjen. Hun trer inn i FagerStad med den nødvendige kompetansen for å drive prosjektene fra planlegging til gjennomføring. Med erfaring både fra entreprenør- og byggherresiden, bringer hun en god forståelse av hele utviklingsprosessen. Hennes bidrag vil være avgjørende for å sikre smidige og vellykkede gjennomføringer.

Øystein Dalby - Fokus på kontantstrøm og driftseffektivitet

Øystein kommer til FagerStad fra rollen som driftsleder på Mosseporten, og bringer med seg verdifull innsikt i utvikling av driftssystemer og energioppfølging. Med sin sterke serviceinnstilling og kundefokus vil han spille en avgjørende rolle i å sikre sunn drift av selskapets eiendommer og optimal kontantstrøm i lange utviklingsløp.

Powered by Labrador CMS