FALLER PÅ PLASS: Brikkene begynner å falle på plass for det nye techselskapet til Anders Berggrens Malling & Co, Sonja Horns Entra og Truls Nergaards Storebrand Eiendom. Foto: Hans Haugstad.

Slik blir gigantenes nye tech-satsing

Den digitale tjenesteplattformen som Entra, Malling & Co og Storebrand Eiendom går sammen om har fått navnet Welcome og skal digitalisere hele brukerreisen i kontorbyggene,

Publisert

Det var i fjor høst at de tre eiendomsgigantene offentliggjorde at de vil gå sammen om å starte et nytt teknologiselskap med internasjonale ambisjoner. Nå er det klart at det nye selskapet har fått navnet Welcome Workdays, og den digitale plattformen vil hete Welcome.

– Navnet speiler vår ambisjon om å være en integrert del av hverdagen på kontoret, og skape en mer sømløs arbeidsdag for alle, sier Per Bjarte Ulvedal Nes, styreleder i Welcome Workdays.

Den nye tjenesten skal samle viktige digitale tjenester for kontorbygg i én plattform. Brukerne i byggene, leietakere og gårdeiere skal få forenklet sin arbeidshverdag gjennom tjenester som møteromsbooking, digitale nøkler, mottak av gjester og tilgang til informasjon om bygget. På sikt skal Welcome digitalisere hele brukerreisen i kontorbygg og forenkle administrasjonen.

– Etter to år i drift har vi sett betydelige gevinster for alle de tre målgruppene. Plattformen bidrar til forenklet administrasjon, økt sikkerhet, kontroll på personvern, og effektiv kommunikasjon mellom alle involverte, sier Carine Blyverket, styremedlem i Welcome

Et midlertidig team er på plass for å lede utrullingen av tjenesten til eierselskapenes eiendomsportefølje.

– Vi er allerede i gang med å implementere Welcome i flere bygg og ser frem til å utvide våre tjenester til resten av eiendomsbransjen, sier Ulvedal Nes.

Samtidig jobbes det nå med å finne en partner som deler eierselskapenes visjon og behov. Det er også aktuelt med en ny, rettet emisjon i Welcome. Nå jobbes det med å rekruttere utviklere, teknisk ansvarlig CTO, produkteier CPO og en daglig leder.

– Dette er en unik mulighet til å bli en del av et oppstartsselskap med fart og med robuste eiere. Mye av risikoen er redusert da både produktet, kundegrunnlaget og eiersituasjonen er på plass fra start, sier styrelederen.

Powered by Labrador CMS