NYTT: Flyktninghjelpen flytter til Urtegata. Christian Ringnes og Jan Egeland signerte avtalen foran Isabelle Ringnes, Sigurd Stray og Torstein Bae.

Ringnes' selskap gir millioner til flyktninger

Flyktninghjelpen flytter inn i nye kontorer i Urtegata på Grønland i Oslo i januar 2027. De får 46 millioner kroner i gave fra Eiendomsspar. 

Publisert

Ringnes og Eiendomsspar bidrar med 46 millioner kroner når Flyktninghjelpen flytter til nye lokaler i det nye Urtekvartalet ifølge en pressemelding.

– Flyktninghjelpen er et norsk fyrtårn i verden og gir avgjørende støtte til mennesker på flukt i Ukraina, Gaza, Sudan og mange andre steder. Vi er glade for å kunne bidra inn i dette gjennom å styrke organisasjonen med nytt hovedkontor, sier styreleder Christian Ringnes i Eiendomsspar.

Avtalen om nytt hovedkontor er gjort med nettopp Eiendomsspar ifølge en pressemelding. Flyttingen er blitt mulig gjennom pengedonasjonen og sikrer Flyktninghjelpen bedre kontorer uten økt kostnad. Eiendomsspar gir med dette et svært viktig bidrag til Flyktninghjelpens arbeid og virke.

– Vi er svært takknemlige for den generøse donasjonen som gjør det mulig å flytte til nye og mer hensiktsmessige lokaler i 2027. Vårt sekretariat i Oslo er hovedkvarter for 15.000 humanitære hjelpearbeidere i flere enn 40 land. Vi kan og vil nå effektivisere vårt arbeid for nær 10 millioner mennesker på flukt i krig og kriser, sier Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland.

Flyktninghjelpen bistår mennesker på flukt med nødhjelp i krig- og konfliktområder i over 40 land. Organisasjonen er til stede i Gaza, Ukraina, Sudan og i neglisjerte kriser i land som Burkina Faso og Honduras.

Drivhuset som er en av tre bygninger i det nye 45.000 kvadratmeter store Urtekvartalet på Grønland i Oslo. Urtekvartalet er eid av eiendomsselskapet Eiendomsspar, som samlet skal gi inntil 2.000 kontorarbeidsplasser og 2.000 studieplasser.

Powered by Labrador CMS