Annonsørinnhold

Kjartan Nielsen Friis, administrerende direktør Visma Property Solutions.

– Dette er det systemet som har mest tyngde i Norge

Frydenbø Eiendom har brukt forvaltningssystemet Fenistra siden 2009. De er godt fornøyde med løsningen som er levert av Visma Property Solutions.

– Fenistra har utviklet seg i takt med krav og regelverk i tett samarbeid med eiendomsbesittere. Vår erfaring har vært at når det rulles ut nye moduler, så er dette kvalitetssikret både mot regelverk og et behov i bransjen. Det er gjort mye forarbeid og grundig erfaringsutveksling før en iverksetter nye løsninger, noe som gir oss trygghet for kvalitet og behov, sier utviklingssjef Bente Haugsdal i Frydenbø Eiendom

Bente Haugsdal, utviklingssjef Frydenbø Eiendom

De er en del av Frydenbø-konsernet og har virksomhetsområder innenfor marine, industri, bil og eiendom. 

De har også en visjon om å være en aktiv pådriver for å utvikle og skape Bergen. 

Les mer om Fenistra forvaltningssystem  

God dialog og oppfølging 

Haugsdal forteller at de er veldig fornøyde med Fenistra og Visma Property Solutions, som er en del av Visma – et av Europas ledende selskap innen programvare og tjenester for bedriftsadministrasjon. De har spesialisert seg på løsninger for eiendomsforvaltning og eiendomsadministrasjon. 

– Dette er det systemet som har størst tyngde i Norge, flest brukere og eiendomsbesittere. De tilbyr løsninger innenfor de fleste segmenter i bransjen og har sterke røtter med et grundig fundament. 

– Hvordan er dialogen med Visma? 

– Vi søker kontakt når behov oppstår. For eksempel ved utfordringer eller behov for informasjon for å få utnyttet systemet og sørge for riktig bruk. Ellers så er Fenistra brukerforum, som arrangeres årlig, en fin arena. Her sikrer vi oss faglig påfyll, og vi treffer andre i bransjen som vi kan både diskutere og sparre med. Vi er godt fornøyd med dialog og oppfølging, sier Haugsdal. 

Finn ut mer om Visma Property Solutions sine tjenester

Engasjerte ansatte 

– Frydenbø Eiendom er en av de proffeste eiendomsselskapene i Bergensområdet, og vi er veldig glad for å ha dem som kunder, sier Kjartan Nielsen Friis, administrerende direktør i Visma Property Solutions.

Frydenbø bruker Create Insight til innsikt og analyse i tillegg til forvaltningssystemet Fenistra. 

Kjartan Nielsen Friis, administrerende direktør Visma Property Solutions.

– Ved å bruke hele vår pakke får de muligheten til å sikre at ikke bare driften er godt ivaretatt, men også har verktøy til beslutningsstøtte. God totaloversikt over egen portefølje i kombinasjon med markedsdata gjør at det kan bli stadig bedre. Vi setter også veldig pris på at de engasjerte ansatte i Frydenbø utfordrer oss som leverandør, og gir oss gode tilbakemeldinger, slik at vi kan utvikle våre produkter til det beste for brukerne våre. 

Mange muligheter 

I nye Fenistra blir integrasjonen med Create Insight viktig, slik at kundene får en totalløsning for forvaltning av eiendomsporteføljen.  Les også: Fensitra fornyes   

– Kundene får et helt nytt brukergrensesnitt, nyeste teknologi og flere integrasjonsmuligheter. Det er viktig for Visma Property Solutions å utvikle forvaltningssystemet Fenistra slik at alle får ivaretatt sine behov – og for at samhandlingen mellom ansatte blir enda bedre. 

Fenistra

Fenistra ivaretar løsninger både for omsetningsavregning, fakturering, indeksregulering, avregning felleskostnader, budsjett, merverdiavgiftsdokumentasjon, tegning, arealberegning, justeringsforpliktelser, formuesverdsettelse med mer. En totalløsning for de som driver med næringseiendom – både utleie og utvikling. 

Forenkler driften, øker lønnsomheten, reduserer risikoen!

Powered by Labrador CMS