FULLT HUS: Det var 200 medlemmer i Ung i Næringseiendom på nettverkstreffet på Adamstuen.

De unge på nettverkstreff på den gamle Veterinærhøyskolen

200 medlemmer av Ung i Næringseiendom fikk en gjennomgang ett av Oslos mest spennende utviklingsprosjekter.

Torsdag var Linstow vertskap for Ung i Næringseiendoms seneste nettverkstreff på den gamle Veterinærhøyskolen på Adamstuen. Programmet besto av befaring av tomta, faglige innlegg og en visning av et helt ferskt parallelloppdrag for planene for eiendommen.

Knut Løken, adm. direktør i Linstow, startet med å fortelle om Linstow som by- og stedsutvikler.

– Som langsiktig utvikler er vi opptatt av å skape steder som folk har lyst til å bo, jobbe og møtes. Utvikling med mennesker og miljø i sentrum, sa Løken.

Deretter fikk Ung i Næringseiendom-medlemmene litt informasjon om samarbeidsprosessen mellom Linstow og Oslobygg for å skape en helhetlig utvikling på Adamstuen. Det var utviklingsdirektør Terje Lorentzen i Linstow og seniordirektør Hilde Warp som fortalte om ambisjonen om å skape et helsefremmende sted, en bærekraftig bytransformasjon og et flerfunksjonelt område med synergier for nabolaget, bydelen og Oslo.

Eiendomssjef Nina Sillibakken i Linstow og avdelingsleder Kjetil Skjønhaug i eiendomsdivisjonen i Oslobygg gjennomførte en visning av det rykende ferske parallelloppdraget som først blir offentliggjort neste uke. Deretter var det en liten spasertur gjennom området, før mingling, mat og drikke i bygg 5.

– UiN takker for et veldig bra samarbeid med Linstow og ser frem til neste nettverkstreff 26. juni sammen med Pecunia. Her er det duket for golfturnering på Losby Gods med aftergolf og grilling hos Advokatfirmaet Haavind, opplyser UiN i en melding.

 

 

Powered by Labrador CMS