Colliers øker satsingen på utleie

Colliers International har ansatt Marius Sæteren som senior rådgiver i selskapets utleieavdeling.

Publisert

Etter ansettelsen teller næringsmeglerens utleieavdeling nå fem rådgivere.

– Med ansettelsen av Marius blir utleieavdelingen vår mer komplett. Han kommer fra stillingen som Area Sales Manager i Spaces/Regus, hvor han var i 7 år. I tillegg til å tilføre oss tung erfaring og kompetanse innen fleksible kontorløsninger, bidrar Marius med masse energi og positivitet. Med Marius på laget kan vi nå tilby våre kunder solid kompetanse og erfaring innen alle våre segmenter, kontor, lager & logistikk og retail, sier leder for Utleie, Charlotte Christensen.

Den nye rådgiveren begynte i Colliers etter påske.

– Colliers har allerede en sterk posisjon innen lager & logistikk og retail. Kontorleietakere har i lengre tid vært opptatt av fleksibilitet. Det siste året har satt dette ytterligere på dagsorden. I Spaces var det nettopp fleksible løsninger som var kjernen i hva vi tilbød kundene. Jeg ser frem til å dele denne erfaringen og kunnskapen med Colliers’ kunder», sier Marius Sæteren.

Colliers har økt satsingen på utleie etter at Patrick Tepfers ble adm. direktør i fjor høst. Han uttaler at han har vært opptatt av å tilby kundene et komplett tilbud innenfor alle segmenter.

– Vi ser at flere og flere av våre oppdrag forutsetter tverrfaglig kompetanse for at vi skal skape verdier for våre kunder. Når vi skal bistå i utviklingen av en sentrumseiendom i Oslo, vil dette kreve både kontor- og retailkompetanse for å lykkes. Dette kan vi nå tilby våre kunder, sier Tepfers.

Powered by Labrador CMS