REKORD: Irfan Akram leverer solide tall for kjøpesenteret.

Flere kunder og rekordresultat på Stovner 

Jobben med å revitalisere Stovner Senter har gitt gode resultater i Oslo øst.

Publisert Sist oppdatert

I 2023 satte Citycon-eide Stovner Senter ny rekord med en omsetning på 1,16 milliarder kroner, som er en vekst på 6 prosent fra året før ifølge en pressemelding.

Den positive omsetningsutviklingen er resultatet av blant annet et rekordhøye 4,9 millioner besøkende – 8 prosent opp fra 2022.

– Vi har jobbet målrettet med å utvikle en spennende leietakermiks. Sammen med leietakerne utvikler vi oss stadig, sier senterleder Irfan Akram.

I 2022 omsatte senteret for 1,1 milliarder, som da var tidenes beste resultat. Besøkstallet endte på 4,5 millioner som var opp 16 prosent fra 2021.

De seneste årene har Stovner Senter ønsket flere nye leietakere velkommen, inkludert flere matkonsepter, et kommunalt helsesenter og et treningssenter som går over flere av senterets etasjer. I tillegg har flere av dagens leietakere oppgradert sine butikker.

– Vi skal fortsette å utvikle senteret slik at det er attraktivt også i årene som kommer. Dette arbeidet gjør vi i sammen med leietakere, kommunen og lokalsamfunnet her på Stovner. Sammen skal vi skape et senter og et nærmiljø vi kan være stolte av, påpeker Akram.

Powered by Labrador CMS