STORSATING PÅ UTLEIEBOLIGER: Carl Erik Krefting ser store muligheter i et fragmentert og uprofesjonelt marked for boligutleie.

Krefting får med amerikansk gigant på boligsatsing

Carucel Property har fått med seg amerikanske Madison på den nye boligsatsingen Carucel Living,

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha kjøpt boligporteføljen til RSV Invest i fjor høst, har Carucel Property nå dannet det nye satsingsområdet Carucel Living. Den nye satsingen har ambisjoner om å ta en ledende posisjon i det fragmenterte utleiemarkedet for boliger i Oslo. Med på laget har Carl Erik Krefting fått med seg amerikanske Madison, som også ble med på eiersiden i Søylens shoppingeiendommer i Oslo sentrum og er medeier i Oslobukta. Det kommer frem i en børsmelding fra Carucel Property.

Carucel Living får med seg 14 av eiendommene fra RSV-porteføljen inn i den nye satsingen. Eiendommene, som har adressene Bygdøy alle 9, Frogenerveien 2, Frognerveien 9B&C, Thereses gate 51, Vibes gate 8 og Dronningens Gate 15, skal gi en kritisk masse for Carucel Living-konseptet og skal være plattformen for videre vekst og utvikling av selskapet. Madison betaler 30 millioner euro for en eierandel på 30 prosent i Carucel Living. Transaksjonen innebærer en verdsettelse på 2,45 milliarder kroner på eiendommene i Carucel Living. Som en del av transaksjonen skal Madison være med på å investere ytterligere 45 millioner euro i Carucel Living gjennom en eller flere emisjoner.

Carucel Property vil i tiden fremover ha hovedfokus på de to satsingene Carucel Living og Oslobukta.

Carucel tror på de langsiktige utsiktene for boligmarkedet i Oslo og ser store muligheter som følge av profesjonalisering, optimalisering og merkevarebygging innen segmentet. Selskapet ser også store kjøpsmuligheter i markedet.

Carucel Living ser for seg tre satsingsområder i den nye satsingen:

Alva: Det operative boligtilbudet blir markedsført under merkevaren Alva og skal tilby leietakerne en profesjonell, moderne og trygg leieopplevelse.

Co-living: Co-living er et marked som er nesten ikke-eksisterende i Norge, men Carucel ser muligheter for et stort markedspotensial i Norge og har inngått et strategisk samarbeid med en ledende europeisk aktør i segmentet.

Service-leiligheter: Carucel har inngått et langsiktig samarbeid med Numa Group om å tilby såkalte service-leiligheter.

Powered by Labrador CMS