Aktuelt:

TO PROSJEKTER: Disse blokkene er ett av to som det er avtalt å bygge.

Bygger blokker for over 350 mill

STØ Entreprenør har signert to avtaler med Neptune Properties og skal gjennomføre prosjektene.

Publisert

Neptune Properties står bak boligprosjektene Prinsessealléen og Østensjøporten i Oslo. De har bestilt STØ Entreprenør for å bygge dem - til en samlet kontraktsverdi på 354 millioner kroner ifølge en pressemelding.

- Dette blir første gang vi samarbeider med Neptune, og vi er svært motiverte til å gjøre en god jobb, sier daglig leder Trond Berget-Ausland i STØ.

I Prinsessealléen 8 på Skøyen skal de bygge 76 leiligheter over seks etasjer. Leilighetene er inspirert av New Yorks fabrikkpregede studioleiligheter med god takhøyde i grunnplanet.

Under forutsetning om tilstrekkelig salg (over 40 prosent ble solgt første uken etter salgsstart) starter prosjekteringen like etter ferien. Byggetiden er beregnet til halvannet år.

Østensjøporten skal bygges i Bogerudveien 13-15, like ved den sørlige enden av Østensjøvannet. Prosjektet består av to blokker med 45 leiligheter samt felles takterrasser og underjordisk garasje.

Under forutsetning om tilstrekkelig salg blir det byggestart til høsten. Byggetiden er beregnet til 16 måneder.

- Vi er svært fornøyde med å ha signert kontrakt på disse prosjektene, sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune.

Powered by Labrador CMS