SAMLER: MEKO samler varehåndteringen for merkevarene Mekonomen, MECA og Bilxtra i Vestby.

Bygger nytt lager på 32.000 kvm

Bulk Industrial Real Estate bygger et nytt kjempelager i Vestby utenfor Oslo. MEKO, som står bak merkevarene Mekonomen, MECA og BilXtra, tar hele bygget.

Publisert Sist oppdatert

Det nye anlegget skal samle MEKOs varehåndtering i Norge og forventes å gi forbedret service og tilgjengelighet for kundene. Lageret på ca. 32 000 kvadratmeter skal overleveres i februar 2025 og det planlegges å være i full drift i slutten av 2025.

– Dette er ett stort og viktig steg. I sentrallageret kommer vi til å benytte toppmoderne automatiseringsteknologi som gir betydelig kortere leveringstider til verkstedene i hele Norge, noe som vil være en stor fordel for våre partnere og bileiere. Med et stort effektivt sentrallager i tillegg til et bredt nettverk av ekspresslagre i hele landet og sterke verkstedskonsepter vil vi stå svært godt rustet til å løse verkstedeierens behov for fremtiden, sier Geir Hoff, sjef for Mekonomen Company.

– Vi gleder oss til å bygge og drifte MEKOs nye sentrallager, som vil bli en av Norges mest høyteknologiske og effektive lager- og logistikkbygninger når det er ferdigstilt, sier Nina Hage, leder av Bulk Industrial Real Estate.

— Vi har gjennomgått en lang og grundig planleggingsprosess sammen med MEKO for å sikre at bygget dekker deres behov både i dag og i lang tid fremover, sier Dag Klem, VP Sales Nordic i Bulk Industrial Real Estate.

Byggestart planlegges til 2024 med full utnyttelse fra slutten av 2025.Bygget skal utvikles i tråd med Bulks klare fokus på bærekraft. Den nyutviklede eiendommen vil også bli BREEAM-sertifisert og vil ha solceller på taket med sikte på å forsyne leietaker med grønn strøm.

Powered by Labrador CMS