NYBYGG: Slik blir det nye Bulk-bygget i Holmestrand.

Bulk utvider samarbeid og bygger i Holmestrand

Bulk Industrial Real Estate utvider samarbeidet med CTS Nordics, som skal inn i et nytt bygg i Holmestrand.

Publisert

CTS Nordics ble valgt av Bulk Data Centers i juni 2023 til å videreutvikle Bulks campus i Kristiansand, Norge, og avtalen er en utvidelse av samarbeidet. CTS Nordics er den ledende nordiske entreprenøren innen design- og bygging av bærekraftige datasentre.

– Vi er glade for å utvide partnerskapet vårt med CTS Nordics. Det nye bygget vil bli bygget ved hjelp av vår velprøvde Bulk Modul, som gir maksimal fleksibilitet, skalerbarhet og en effektiv og bærekraftig byggeprosess. Dette er et fascinerende partnerskap der vi nå setter vår partner CTS Nordic i stand til å styrke forsyningskjeden deres slik at de kan bli en enda sterkere bidragsyter til vår raskt voksende datasentervirksomhet, sier Jon Gravråk, konsernsjef i Bulk Infrastructure Group.

Det nye produksjons- og lageranlegget, som skal bygges ved Hanekleiva Næringspark i Holmestrand kommune, vil huse mer enn 300 ansatte fordelt på 16.500 kvadratmeter inkludert kontorareal på 3.500 kvadratmeter. Betinget av godkjenning av planene fra myndighetene, vil byggingen starte i høst og CTS Nordics vil flytte inn i august 2024.

Anlegget skal huse CTS Nordics datterselskaper NordicEPOD, Gapit Nordics og GT Nordics og skal brukes til produksjon relatert til CTS Nordics-prosjekter. De nye produksjons-fasilitetene vil støtte den økende etterspørselen som CTS Nordics opplever innen datasenterutvikling.

– CTS Nordics og Bulk deler det samme engasjementet for å utvikle en bærekraftig og robust digital infrastruktur. Da vi trengte plass til produksjon, lager og kontorer, var vår partner Bulk et enkelt valg. Med denne etableringen, sannsynligvis den første av mange som følger, etablerer vi en lokal forsyningskjede med i utgangspunktet mer enn 300 høykapasitetsjobber for å støtte veksten av den nordiske datasenterindustrien, sier Filip Schelfhout, CEO i CTS Nordics.

Powered by Labrador CMS