Transaksjon:

STORT SOLCELLEANLEGG: Eiendommen har et solcelleanlegg med en kapasitet på 490 kWp.

Pareto-fond dobler Namron-eiendom etter overtakelse

Fondet Pareto Eiendomsfellesskap har nå tatt over utvidelsen til Stormåsan 13 i Vestby fra Bulk Industrial Real Estate. Dermed dobles lagereiendommens areal til nesten 13.000 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

Det er på sine nettsider at Pareto Alternative Investments (PAI) skriver at PAI på vegne av Pareto Eiendomsfellesskap har sikret en ny eiendom for utvidelsen av Stormåsan 13 i Vestby. Allerede våren 2021 inngikk Pareto avtale om kjøp av byggetrinn to ved Stormåsen 13, som er et tilbygg til den eksisterende bygningsmassen. Bygget, som nå er tatt over, er på 6.500 kvadratmeter, hvorav 5.516 kvadratmeter er lager og 888 kvadratmeter er kontor. Etter utvidelsen er eiendommen på 12.700 kvadratmeter. Eiendommen er leid ut til Namron på en barehouse leieavtale som løper i ti år.

Det er Bulk Industrial Real Estate som har stått for utvidelsen og har solgt eiendommen til Pareto Eiendomsfellesskap.

Eiendommen er en av de første byggene i PEF porteføljen hvor det er gjennomført solcelleinstallasjon på taket. Installasjonen har blitt gjort i samarbeid med leietaker, som ønsket en fornybar energikilde for sin strøm. Solcelleanlegget har en kapasitet på 490 kWp, som tilsvarer en estimert produksjon på 390.000 kWh gjennom et helt år basert på soltimene i Vestby. Pareto mener de høye strømprisene i Norge gjør at fornybar strøm fra takmonterte solceller vil være attraktivt for flere av leietakerne i fondets portefølje.

Powered by Labrador CMS