KARRIERE: Atanas Stanulov, Martin Flo og Christen Rieker.

Metaliving satser på det internasjonale markedet

Har stor tro på både produktet og selskapet, og skalerer opp teamet.

Publisert Sist oppdatert

Metaliving, Bonums nyeste satsing i proptech-verdenen, styrker staben ved tre nyansettelser. Denne utvidelsen skjer ifølge en pressemelding i en tid hvor eiendomsbransjen navigerer gjennom turbulente farvann, og viser selskapets vilje til å satse og skalere.

Atanas Stanulov er deres nye 3D-spesialist og tekniske utvikler. Han kommer fra Ocean Visioneering, Xvision og Impact reality.

Martin Flo er på plass som seniordesigner, etter å ha vært i 3D Estate og Pixotope Technologies.

Christen Rieker med bakgrunn fra Nordr er ansatt som customer success manager.

– Å få disse talentene med på laget er fantastisk. Deres tyngde, erfaring og bakgrunn er avgjørende for vår vekst og fremgang, sier Joachim Sannes som er Metalivings nestkommanderende.

Internasjonal vekst

Markedssjef Ruben Wilhelmsen sier de to tekniske stillingene har inngående bransjekunnskap med bakgrunn fra seniorstillinger i henholdsvis eiendom og visualisering. 

– CSM har en master i eiendomsutvikling fra NMBU. Dette blir et viktig bidrag i å videre bygge ut mulighetene som ligger i teknologien og sikrer produksjonskapasitet fremover. Disse ansettelsene markerer også et viktig skritt i planen om internasjonal vekst. Med et større team er selskapet godt posisjonert med produksjonskapasitet både i Norge, Europa og utover, påpeker han.

Metaliving tilbyr en digital løsning som muliggjør skreddersydd visualisering og tilpasning av boliger for potensielle kjøpere, gjennom avansert 3D-modelleringsteknologi. Plattformen er utviklet for å betjene både eiendomsutviklere og boligkjøpere, med fokus på markeder i Norge, Europa og USA. 

Powered by Labrador CMS