Aktuelt:

FORNØYD: Inviso-ledelsen er fornøyd med å ha sikret seg Sikt.

Boligfoto-spesialisten Inviso kjøper Sikt

Inviso har kjøpt Nord-Norges største aktør innenfor boligfoto.

– Vi er godt fornøyd med å komme i mål med dette oppkjøpet. Sikt har gjennom en årrekke imponert oss med sin solide tilstedeværelse i Nord-Norge. De er svært dyktige på boligfoto og har «knekt en kode» med sine videoprodukter. Det er gledelig å styrke laget med både kompetente medarbeidere og en større verktøykasse. Det gir oss økt leveransekraft til våre felles kunder, sier styreleder i Inviso, Marie Øymyr Moe.

Kjøper gjør at Inviso befester sin posisjon som markedsleder i Norge med rundt 200 frilansere over hele landet. I fjor omsatte selskapene for ca. 150 millioner kroner, og Inviso har også landets største kommersielle drone-flåte med ca. 100 operative piloter.

– Vi gleder oss både over å bli anerkjent for den jobben vi har gjort og for nå å bli del av noe større. Dette gir oss en ny dimensjon inn mot boligmarkedet. Inviso har flere strenger å spille på, med hensyn til både produkter, tjenester og organisasjon. Dette er et nytt og spennende kapittel i vår historie og vi gleder oss veldig til reisen, sier daglig leder i Sikt Bolig, Øyvind Opshaug.

Inviso har store ambisjoner for utviklingen av visuelle tjenester til eiendomsmarkedet og leder for Salg og Marked, Lasse Solberg, sier det nå jobbes veldig godt på produktutvikling og innovasjon i Inviso.

- Oppkjøpet av Sikt styrker oss i nord og vi får inn meget kompetente personer i en dynamisk organisasjon som vi kommer til å få stor glede av, sier Solberg.

Powered by Labrador CMS