Utvikling:

FORTETTING: Slik ser utvikleren for seg det ferdige resultatet.

Ville ha 85 leiligheter i nytt boligprosjekt - fikk 73

Skal forvandle den tidligere industrieiendommen på Rodeløkka.

Publisert Sist oppdatert

Allerede i 2018 skrev Estate Nyheter at Bonum Utvikling ville omregulere en industrieiendom i Marstrandgata 9, 11 og Stockholmgata 20 på Rodeløkka i Oslo. Der så de for seg næring på grunnplanet med boliger over.

Planforslaget den gangen inneholdt 85 leiligheter. Da de søkte om rammetillatelse i mai 2022 var det krympet til 73 leiligheter.

Nå har boligutvikleren fått innvilget rammetillatelsen for et kombinert bolig- og næringsbygg med det antallet leiligheter.

- Prosjektet består av leiligheter fra 38 til opp mot 120 kvadratmeter, enkelte med utleiemulighet. Flere av de største får privat takterrasse. Visjonen har vært å skape et moderne, urbant prosjekt for kjøpere med ulike boligbehov, sier prosjektleder Eskild Skåttun i Bonum.

Prosjektet har en kostnadsramme på drøyt 400 millioner kroner, og dette skal fordeles på 5.200 kvadratmeter bolig og 800 til næring

- Det er snakk om utadrettet virksomhet i første etasje mot gate. Coop er tiltenkt som leietaker på hele arealet, påpeker Skåttun.

Salgsstart i Q1 2023

Utviklerne legger opp til salgsstart tidlig neste år og regner med at bygget er ferdig innflyttet i løpet av 2025.

- Vi har brukt god tid på å markedstilpasse produktet og er trygge på at det vil ta godt imot boligprosjektet. I tillegg er området i seg selv meget populært, og et område hvor det sjelden dukker opp nybygg, sier eiendomsmegler Andreas Øvsthus hos Røisland & Co som legger opp til salgsstart tidlig neste år.

Prosjektet eies av Bonum, Coop, Chrisanic eiendom, Trionor AS og Investire eiendom AS.

Powered by Labrador CMS