SAMARBEID: Tom Rune Tjelta i Base og Rune Ree i Hellvik Hus.

Base og Hellevik Hus satser sammen på Jæren

Selskapet har ved oppstart en ordrereserve på nærmere 700 millioner kroner, med rundt 100 enheter i porteføljen.

Publisert

Base og Hellvik Hus går sammen om ny satsing på rekkehus og eneboliger på Nord-Jæren ifølge en pressemelding. De to selskapene har erfaring innen salg og konseptutvikling, samt 75 års erfaring med bygging og gjennomføring. Partnerskapet samler dermed bred erfaring og ekspertise fra begge selskapene.

Denne erfaringen og ekspertisen materialiserer seg gjennom et nytt selskap, Base Home, som skal stå i spissen for en ny satsing på rekkehus og eneboliger på Nord-Jæren.

– Dette gir kundene en trygg og kompetent partner gjennom hele prosessen og sikrer et førsteklasses sluttprodukt, sier daglig leder Tom Rune Tjelta i Base Home.

Selskapet har en betydelig ordrereserve på nærmere 700 millioner kroner ved oppstart, med rundt 100 enheter i porteføljen. Alle prosjektene vil være strategisk plassert, enten sentrumsnært, i nærheten av kollektivtransport eller i nærheten av større arbeidsplasser.

Stor interesse

Allerede er 60 av disse enhetene lagt ut for salg, der over 1.000 personer har meldt sin interesse.

– Det er en felles ambisjon å tilby noe mer enn det som finnes på markedet i dag, med innovative og tilpassede løsninger. Vi har tidligere solgt enebolig- og rekkehustomter i store utbygginger. Nå ønsker vi å ta full kontroll for å sikre at Base-prosjektene gjenspeiler vår filosofi fra start til slutt. Med Hellvik Hus som samarbeidspartner er vi trygge på at kvalitet og gjennomføring blir ivaretatt på beste måte, påpeker Tjelta.

Han påpeker at partnerskapet representerer en vinn-vinn-situasjon både for begge selskapene.

– Og ikke minst for kundene som bygger med oss. Gjennom samarbeidet vil de oppleve at erfaring, ekspertise og innovasjon går hånd i hånd, poengterer han.

Konsernet bak Hellvik Hus, Hellvik Gruppen har en årlig omsetning på omtrent 1 milliard kroner.

– Vår visjon «Bygg med glede» understreker engasjementet vårt for både ansatte og kunder, sier Rune Ree, regiondirektør i Hellvik Hus Sør-Vest.



Powered by Labrador CMS