KJØPER: Daglig leder Jørgen Ittelin-Brynildsen kjøper lagersuksessen MittEgetLokale fra Bakkegruppen.

Selger MittEgetLokale AS til Jørgen Ittelin-Brynildsen

Bakkegruppen selger lagerseksjonssatsingen til Jørgen Ittelin-Brynildsen, som er daglig leder i MittEgetLokale AS.

Publisert

– For å styrke Bakkegruppens finansielle posisjon, har Bakkegruppen AS solgt lagerseksjonsselskapet MittEgetLokale AS, sier konsernsjef Morthen Bakke i Bakkegruppen.

MittEgetLokale AS er en av Norges største utbyggere av lagersesjoner i Norge. Selskapet ble etablert som en naturlig del av folks plassmangel som følge av urbanisering, samt plass for småbedrifter som driver hjemmefra i garasje og kjeller.

– Selskapet har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten, en vekst som også krever kapital og finansiering. For å forbedre Bakkegruppens tilgang til lånekapasitet i konsernets bankforbindelser for kjernevirksomheten, var det naturlig at vi «klipper navlestrengen» til et veldrevet selskap som nå fint klarer seg på egen kjøl, fortsetter Bakke.

Kjøper er daglig leder Jørgen Ittelin-Brynildsen i MittEgetLokale AS. Han sier alle tidligere ansatte blir med videre og ser positivt på fremtiden:

– Vi opplever at interessen for produktet vårt øker og ser derfor at markedet er på vei tilbake til normalen. Med nye prosjekter på trappene ser vi derfor svært positivt på tiden som kommer, sier den nye eieren i MittEgetLokale, Jørgen Ittelin Brynildsen.

Bakkegruppen skriver i en melding at salget blir gjennomført som en del av en større tilpassing av driften i Bakkegruppen AS, og «gir begge selskaper bedre grunnlag for videre finansiering for både MittEgetLokal AS og Bakkegruppen AS hver for seg».

Powered by Labrador CMS