STYREMEDLEM: Nina Hage og Johan Backe.

Nina Hage til styret i Backe

Går inn som nytt styremedlem med 20 års erfaring fra norsk eiendomsbransje.

Publisert Sist oppdatert

Til daglig er Nina Hage konserndirektør i Bulk Industrial Real Estate. Hun har fra tidligere erfaring som prosjektsjef i Solon Eiendom, eiendomsutvikler i AF Eiendom og seniorrådgiver i Hadrian.

– Backe er blant de aller proffeste i bransjen. At de ønsker meg velkommen som styremedlem tar jeg som ett kompliment og en spennende utfordring. Det er veldig spennende å sitte i styret i et familieeid selskap hvor tradisjoner og verdier videreføres parallelt med at selskapet gjennomgår store endringer for hele tiden å ligge i forkant, påpeker hun i en pressemelding.

Johan Backe er på vegne av eierne svært tilfredse med å få henne inn i ledelsen.

– Vi har jobbet lenge med å sette sammen styret etter at vi som søsken tok over eierskapet til selskapet. Nina er opptatt av å bygge god kultur og gode lag. Helt i tråd med Backes verdier og ambisjoner. Med Nina får vi en bred erfaring fra ulike sider av eiendomsutvikling i tillegg til sterke kommersielle egenskaper, sier han.

Øvrige styremedlemmer er styretleder Karl Erik Kjelstad (Akastor), Christian Ness (Swiss Life), Linda Kayser (Volvat), Andreas Jul Røsjø (Møller Eiendom), Thea Backe Jansen, Johan B. Backe og Ole B. Backe

Powered by Labrador CMS