TIL AVANTOR: Elise Bratt-Aanensen har vært 13 år i Avantor tidligere. Nå går hun tilbake til «sitt gamle selskap» i Nydalen.
TIL AVANTOR: Elise Bratt-Aanensen har vært 13 år i Avantor tidligere. Nå går hun tilbake til «sitt gamle selskap» i Nydalen.

Kommer hjem igjen til Avantor

Elise Bratt-Aanensen er ansatt som ny salgssjef i Avantor, med ansvar for utleie og markedsføring av selskapets eiendommer i Nydalen.

Publisert

Elise Bratt-Aanensen kommer dermed «hjem» igjen til eiendomsselskapet hun har jobbet i 13 år tidligere, hovedsakelig med merkevarebygging og markedsføring av Avantor og Nydalen. Hun kommer fra stillingen som eiendomssjef i SBB Samfunnsbygg AS, som er Nordens største eier av samfunnsbygg og sosial infrastruktur, med offentlige leietakere.

– Jeg har lyst til å takke mine gode kollegaer i SBB Samfunnsbygg AS, med en særlig takk til adm. direktør Henrik Melder eiendomsdirektør og André Gaden. Jeg har fått være med på noen utrolig spennende og lærerike år i SBB og jeg har stortrivdes. Så jeg vil takke for tillit, frihet og spennende utfordringer, og for noen fantastiske år, sier Elise Bratt-Aanensen.

Årene før hun startet i SBB, har hun hatt stillingene som Markedsdirektør i Vika Eiendomsforvaltning, og Utleieansvarlig i Mustad Eiendom. Hun har vært over 23 år i eiendomsbransjen, og har opparbeidet seg betydelig kunnskap og erfaring.

– Jeg er stolt og beæret over at jeg er ønsket tilbake til Avantor. Med all den erfaringen jeg har opparbeidet meg, føler meg godt rustet til å være en god bidragsyter inn i det flotte Avantor-laget. Jeg er imponert over alt Avantor har fått til i Nydalen de siste årene. De er utrolig gode på by- og konseptutvikling– med søkelys på miljø og nyvinning og jeg ser veldig frem til å videreutvikle dette arbeidet sammen med dem, fortsetter Bratt-Aanensen.

– Vi er veldig glade for å få Elise «hjem» til oss. Hun er en livlig og positiv medarbeider, og en faglig dyktig person. Vi er trygge på at hun blir en god bidragsyter til utleie og markedsføring av Avantor og Nydalen. Hun har blant annet opparbeidet seg mye erfaring med private og offentlige leietakere, og vi mener at den spennende reisen hun har hatt andre steder, er en stor fordel for de arbeidsoppgavene hun skal være med å løse hos oss, sier Øystein Thorup, adm. direktør i Avantor.

Powered by Labrador CMS