Blir prosjektdirektør i Avantor

Avantor har ansatt Jørgen Mathisen som ny prosjektdirektør i selskapet.

Publisert

Jørgen Mathisen (39) kommer fra stillingen som prosjektsjef i Betonmast, hvor han har vært i to år. Før det har han hatt flere lederroller AF Gruppen gjennom ni år. Mathisen er utdannet som sivilingeniør ved NTNU.

– Jørgen har akkurat det vi lette etter i rollen som ny prosjektdirektør i Avantor. Til tross for sin relativt unge alder, har han mye og svært relevant erfaring. I Avantor skal vi ha godt lagspill, og jeg opplever Jørgen som en god medspiller som har alle egenskaper som trengs for å utvikle Avantor videre, sier administrerende direktør Øystein Thorup i Avantor.

Han tiltrer stillingen i Avantor 1. september, og overtar etter Terje Løvold, som tidligere i år meldte at han blir utviklingssjef i Avantor etter mer enn 13 år som prosjektdirektør i selskapet.

– Avantor har et meget dyktig eiendomsmiljø med en tydelig miljø- og bærekraftprofil. Selskapet har transformert Nydalen og holder en høy kvalitet i alt de bygger, noe det står stor respekt av. I tillegg til å fortsette utviklingen av Nydalen som et levende nabolag, gleder jeg meg til å bidra i arbeidet med å skape et helt nytt bysentrum på Slemmestad Brygge, sier Mathisen.

Avantor eier mer enn 250.000 kvadratmeter eiendom i Oslo, har utviklet over 600.000 kvadratmeter næringslokaler og stått for mye av utviklingen av Nydalen i Oslo de siste 25 årene.

Powered by Labrador CMS