Karriere:

TIL ASPELIN RAMM: Ida Aall Gram blir ny konsernsjef i Aspelin Ramm.

Ida Aall Gram blir ny konsernsjef i Aspelin Ramm

Ida Aall Gram går fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen for å bli konsernsjef i Aspelin Ramm.

Publisert Sist oppdatert

– Aspelin Ramm er en ambisiøs og ansvarlig byutvikler med langsiktig blikk, bygget på sunne verdier. Jeg deler verdisynet og troen på forretningsmodellen, og det er med stor motivasjon og ydmykhet jeg ser frem til å lede selskapet videre, sier Ida Aall Gram.

I AF Gruppen hadde Ida Aall Gram ansvaret for eiendom, HR og kommunikasjon. Hun er utdannet siviløkonom og har i tillegg til å ha hatt en rekke stillinger innenfor eiendom i AF Gruppen, vært i Orkla Eiendom og konsulent i McKinsey. Hun har også vært CFO i Gyldendal.

Aspelin Ramm er en av Norges ledende byutviklere og fullførte i fjor utviklingen av VIA i Ruseløkkeveien og Pressens hus i Kvadraturen. Selskapet jobber nå også med hotellet Sommerro sammen med Strawberry Brothers og et stort logistikkbygg i Alf Bjerckes vei.

Nå skal Apselin Ramm i gang med utviklingen av Nova Spektrum og prosjekter i Oslo Science City.

– Jeg vil jobbe for å bevare og bygge videre på det solide fundamentet som er i Aspelin Ramm i dag slik at vi kan fortsette å være modige, ta på oss spennende byutviklingsprosjekter og vokse ytterligere, sier den påtroppende konsernsjefen.

Gunnar Bøyum har ledet Aspelin Ramm siden 2014. I januar 2023 fyller han 67 år og fratrer etter avtale.

– Det har vært svært givende å se hvordan byutviklingen har endret seg på de åtte årene jeg har ledet Aspelin Ramm. Mitt hjertebarn er utvikling og rekruttering av spennende talenter til vår bransje, så det føles veldig bra å kunne gi fra meg stafettpinnen til Ida Aall Gram og neste generasjon, sier Bøyum.

Her kan du høre Gunnar Bøyum i Estates podcast Bak fasaden med DJ & Rønne.

Powered by Labrador CMS