NYOPPUSSET: Bygården ble oppført i 1901 og nyoppusset i 2020-2021.

Asmund Haare vil ha 58 mill. for luksus på beste Frogner

Leiligheten er på 296 kvadratmeter, og har en tilhørende terrasse på 115 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

– Skal du ha denne typen eiendom på Frogner, er det bare et fåtall som finnes. Leiligheten er totalrenovert fra A til Å i samarbeid med interiørarkitekt, slik at den er tilpasset kjøperne i dette segmentet, sier eiendomsmegler Trond Nordahl Amundsen i PrivatMegleren Aveny, som har fått oppdraget med å selge Asmund Haares leilighet i Gyldenløves gate 42.

Grunnbokinformasjon fra Kartverket viser at hotellprofilen kjøpte leiligheten for 41,5 millioner kroner i 2021. Deretter gjennomførte Haare totalrenoveringen, og prisantydningen er nå på 58 millioner.

Leiligheten har et bruksareal 296 kvadratmeter, og går over to plan. Fra stuen er det direkte tilgang til en terrasse på 115 kvadratmeter.

– Dette er en eksklusiv og fasjonabel leilighet, med en high-end innredning i alle rom og de klassiske Frogner-kvalitetene som god takhøyde, stukkatur og rosetter. Leiligheten holder en meget høy standard med en nøye gjennomtenkt planløsning, heter det i salgsoppgaven.

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Frogner. Bygården ble oppført i 1901 og nyoppusset i 2020-2021.

– Beliggenheten er fantastisk - stille og idyllisk, selv om man befinner seg midt i byen. Området er karakterisert av flott arkitektur og vakre forhager beplantet med bugnende syrintrær og prydbusker. Dette er den perfekte beliggenheten for den som vil bo rolige og usjenert, men samtidig ha gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter, skriver PrivatMegleren Aveny i salgsoppgaven.

Det er populære handlegater, parker, kafeer og spisesteder, uteliv, og offentlig kommunikasjon like i nærheten.

Hovedplanet inneholder hall, kjøkken med en eksklusiv innredning, kjøkkenøy, innebygd vinskap og spiseplass, stue med adkomst til uteplass og penstue / spisestue. Master bedroom med omkledningsrom og to baderom, soverom 2 i suiteløsning med eget bad/wc, soverom 3, bad, gjestetoalett, vaskerom og gang.

Underetasjen er i dag innredet som to deler, hvorav hoveddelen inneholder kjellerstue, kontor og innvendig bod som gir boligen ekstra lagringsplass. Den andre delen inneholder kjøkkenstue, soverom, bad og entré med adkomst til sameiets baktrapp.

Det er tilgang til felles treningsrom med sauna, som deles sammen med to andre leiligheter.

Det har ikke lykkes Estate Nyheter å få kommentar fra Asmund Haare.

Trond Nordahl Amundsen er megler sammen med Sisilie Berg.

Powered by Labrador CMS