BYGGER NYTT I RØYKEN NÆRINGSPARK: Jan Erik Warbo.
BYGGER NYTT I RØYKEN NÆRINGSPARK: Jan Erik Warbo.

Warbo kjøper tomt, bygger og leier ut

Certex Norge flytter til Røyken Næringspark.

Publisert Sist oppdatert

Jan-Erik Warbo i Warbo AS har lenge ønsket å investere i bygg for utleie i Røyken Næringspark.  Han har nå inngått leieavtale med Certex Norge AS som er Norges ledende leverandør av løfteutstyr.  Tomten på 10 mål, ligger nederst i parken langs rv. 23 er kjøpt og bygging nær forestående.

Les også: Jakter tomter

– Røyken Næringspark har en perfekt beliggenhet sentralt på Østlandet i aksen Bærum, Asker, Røyken med rv. 23 som et sentralt bindeledd mellom E6 og E18. Dessuten er det nå for tiden vanskelig å oppdrive slike industritomter sentralt i Osloregionen, sier Warbo.Bygg på bygg reiser seg i næringsparken og flere industribedrifter er på plass. I alt 20 av 31 tomter er solgt. Flere plasskrevende bedrifter har valgt å flytte virksomheten sin til Røyken Næringspark. Nærhet til Oslo, Sverige og resten av Europa via Oslofjordforbindelsen er viktig.

– Det er viktig for oss å investere i et etablert industriområde, hvor andre store industribedrifter allerede er på plass i moderne og effektive bygg. At det er etablert en grunneierforening og et godt miljø her, er selvfølgelig også et stort pluss. Når alle formaliteter er på plass, ønsker vi å starte med byggeprosessen allerede i mai. Bygget, på 2.852 kvadratmeter, skal stå ferdig i løpet av høsten. Vi har inngått langtidsleie med Certex Norge, som ønsker å samle virksomheten sin på Østlandet, i Røyken Næringspark, sier Warbo.

Les også: Warbo bygger nytt kombibygg på Gardermoen

Certex Norge har i dag en landsdekkende distribusjon gjennom egne avdelinger på Slemmestad, Kristiansand, Stavanger og Bergen.  Warbo AS er 100% eier i 10 andre næringseiendommer og deleier i ytterligere 8 eiendommer. Selskapet har også et 8 500 kvadratmeter stort bygg under oppføring på Gardermoen. Bygget skal står ferdig i juni i år.

Certex Norge AS er Norges ledende leverandør av sertifisert løfteutstyr og service. Certex Norge er en del av det svenske industrikonsernet Axel Johnson International AB, hvor Certex Gruppen består av 41 selskaper fordelt i 12 land i Europa.