Vil prise de unge og lovende

Det vil bli gitt ut en pris til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen under Citykonferansen 2017.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

NE kunnskap har gått sammen med Ung i Næringseiendom for å gi ut en årlig pris under Citykonferansen i Oslo den 16. februar 2017. Prisen skal hedre yngre krefter i eiendomsbransjen, og vil gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.

Statuttene for prisen: «For å bidra til innovative og fremtidsorienterte arbeidsmetoder utgis en årlig pris til en person som er inntil 35 år gammel og som har stått for nyskapelse og endring, som utløser positive ringvirkninger for dagens og fremtidig eiendomsutvikling. Det står enhver fritt å komme med forslag om egnede kandidater».

Her kan du nominere kandidatene til prisen Cityglød 2017

Vinneren vil bli utropt under banketten på Citykonferansens 30 årsjubileum og får overrekt en symbolsk pris.

Juryen består av komitéleder Salman Saed (Bonum og Ung i Næringseiendom, Henrik Rudene Taubøll (BA-HR og Ung i Næringseiendom), Cecilie Walle (NE kunnskap) og Gunnar Bøyum (Aspelin Ramm).

– Som leder i en eiendomsbedrift dreier mye seg om å finne talenter og rekruttere. Vi må få unge og flinke folk inn i bransjen og få det til å bli en næring unge mennesker finner attraktiv. Som en av «gubbene» i eiendomsbransjen, føler jeg et ekstra ansvar for å være med på dette. Det er mange veldig flinke unge mennesker i bransjen. De må vi få frem i lyset, sier Bøyum.

Hans selskap Aspelin Ramm er opptatt av å få frem unge talenter, og delte ut Aspelin Ramm-prisen under Oslo Urban Arena til den beste masteroppgaven.

– Som representant for den yngre garde gjennom Ung i Næringseiendom er det hyggelig å være med på å dytte frem morgendagens medarbeidere i næringseiendomsbransjen, sier komitéleder Salman Saed.

– Det er utrolig mange flinke unge folk som er nytenkende, som tar sjanser og jobber i nye spennende retninger. De går litt under radaren. Det er grunnen til at vi lanserer denne prisen. Vi vil sette fokus på de som vil representere fremtidens premissgivere for eiendomsbransjen under Citykonferansens 30-årsjubileum neste år, sier markedssjef Cecilie Walle i NE kunnskap.

– Det er ikke bare lederne som skaper endringer i bransjen, det gjør også de unge. Vi vil med denne prisen skape en snakkis, sier Henrik Rudene Taubøll.

Powered by Labrador CMS