LEDER: Britta Blaxhult skal lede Selvaag Boligs kontor i Stockholm.  Foto: Åke Gunnarsson
LEDER: Britta Blaxhult skal lede Selvaag Boligs kontor i Stockholm. Foto: Åke Gunnarsson

Selvaag Bolig til Söta bror

Selvaag Bolig åpner et regionskontor i Stockholm for å styrke tilstedeværelsen hos naboen.

Publisert Sist oppdatert

Kontoret skal ledes av Britta Blaxhult som kommer fra stillingen som akkvisisjonssjef i Einar Mattsson Prosjekt. Kontoret opprettes primært for å ivareta Selvaag Boligs eierinteresser i eksisterende prosjekter, men skal også søke etter ny utviklingseiendom.

– Vi er svært fornøyd med at vi har fått Britta Blaxhult med på laget. Vi har hatt en grundig rekrutteringsprosess og hun er den beste kandidaten til å lede denne etableringen. Hun har et bredt kontaktnettverk og unik erfaring både fra byråkrati og tunge utbyggingsselskaper, sier CEO Rolf Thorsen.

LES OGSÅ: Blir sjefen for pengesekken 

Britta Blaxhult er utdannet sivilingeniør fra KTH og har 30 års erfaring fra bransjen. Hun har blant annet jobbet i NCC, Stockholms stad og Veidekke Bostad. Hun starter i Stockholm i oktober.

– Selvaag Bolig er en langsiktig aktør som lykkes med å skape gode og holdbare bo- og bymiljøer og har effektive byggeprosesser. Det er spennende å få bidra til å bygge opp den svenske virksomheten, sier Britta Blaxhult.

LES OGSÅ: Har store planer for fremtiden

Selvaag Bolig har vært tilstede i Sverige siden 2010 gjennom samarbeidsprosjektene Svea Serenad, Svea Fanfar og Sädesärlan med Veidekke.

Powered by Labrador CMS