NEPTUNE-PROSJEKT: Holtet Horisont i Oslo.
NEPTUNE-PROSJEKT: Holtet Horisont i Oslo.

Ny Neptune-avtale til Veidekke

Neptune Properties AS har gitt Veidekke Entreprenør AS oppdraget med å oppføre også andre byggetrinn av boligprosjektet Holtet Horisont i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Oppdraget er en totalentreprise som omfatter 47 leiligheter og et underjordisk garasjeanlegg. Kontraktssummen utgjør 121 millioner kroner ekskl. mva.

Veidekke skal i trinn to oppføre fire bygg på fire etasjer med 47 romslige 3- og 4-romsleiligheter samt unike toppleiligheter med store takterrasser. Leilighetene varierer i størrelse fra 65 m 2 til den største toppleiligheten på 117 m 2. Byggene blir oppført i betong og stål med fasader av puss og teglstein med noen detaljer i tre.

Neptune har allerede avtale med Veidekke om bygging av Holtet Horisont I som er det første byggetrinnet i prosjektet. De to byggetrinnene består totalt av 86 leiligheter, med en samlet kontraktssum på ca. 232 millioner kroner. Det har vært stor interesse for prosjektene, og det er allerede solgt 42 leiligheter totalt. Eksisterende bygg på tomten planlegges revet i løpet av sommeren, mens selve byggearbeidene forventes å være i gang i løpet av tredje kvartal 2016.

Les også: Neptune blar opp 200 mill for Ensjø-tomt

Les også: Pengemaskinen Neptune Properties

– Neptune Properties har cirka 1.200 boliger under utvikling i Oslo. Prosjektet Holtet Horisont er et fremtidsrettet boligprosjekt med moderne leiligheter i et av Oslos prioriterte fortettingsområder. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi allerede har etablert med Veidekke i den innledende fasen på byggetrinn 1, og er selvsagt svært tilfreds med at vi har fått samlet begge byggetrinnene hos en så stor og anerkjent entreprenør, sier adm. dir. Tore Økseter.