Kåret til Norges ledende hotell

Publisert Sist oppdatert

Hotellet ble kåret til «Norway`s Leading Hotel», og Christian Radich-suiten mottok prisen «Norway`s Leading Suite». Med totalt fire nominasjoner og to priser befestet Grand posisjonen som landets beste hotell.

World Travel Awards regnes som reiselivsbransjens Oscar, og prisutdelingen fant sted i Athen lørdag. Grand Hotel var et av hotellene som særlig utmerket seg, med sine fire nominasjoner og to seire.

Les også: Her er Stordalens nye hotelldeal

Les også: Åpnet nytt hotell

I tillegg til de to prisene var hotellet nominert til «Norway`s Leading Business Hotel» og Norway`s Leading Spa Hotel. Disse kategoriene vant hotellet i henholdsvis 2013 og 2012.

– Disse to prisene er en viktig bekreftelse på at arbeidet vi legger ned på hotellet blir lagt merke til og verdsatt. Vi har også de siste årene vunnet priser i World Travel Awards, men i år føler vi at vi har fått full uttelling. Det gjør oss selvsagt veldig stolte, sier administrerende direktør ved Grand Hotel, Frederikke Næss.

Les også: Kåret til Norges ledende businesshotell

Betydelig oppgradering

Grand Hotel har de siste par årene gjennomgått en betydelig renovering. Samtlige av hotellets deluxerom og juniorsuiter er renovert, og i 2013 førte dette til at Grand Hotel også ble kåret til Europas ledende suitehotell av World Luxury Travel Awards.

– Grand Hotel er Karl Johans smykke, og uten tvil Norges flotteste hotell. Utmerkelsen er en stor seier for hotellet, og en viktig anerkjennelse av det langsiktige og gode arbeidet som legges ned hver dag av alle som jobber på Grand Hotel. Dette ærverdige hotellet er unikt i norsk målestokk, og det finnes få slike hoteller også internasjonalt. Dette bekreftes nå av World Travel Awards, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Les også: 100 mill i omsetning før åpning

140 års historie

Den 15. august er det 140 år siden Grand Hotel ble grunnlagt av Julius Fritzner. Hotellet som er bygget i klassisk stil med sitt karakteristiske klokketårn, fremstår som selve symbolet på et ærverdig, moderne hotell i verdensklasse. Hotellet er fullt av tradisjoner og historie, med Henrik Ibsen og Fridtjof Nansen blant de tidlige stamgjestene, og Nobelprisvinnere, rockestjerner og statsoverhoder som hyppige gjester.

– Det er viktig for oss å ta vare på historien. Den er sjelen til Grand Hotel. Allikevel har vi gjennom 140 år utviklet og fornyet oss i takt med tiden. Derfor fremstår hotellet i dag som et moderne, funksjonelt og luksuriøst hotell, med en helt unik historisk arv, avslutter Næss.

Les også: Stordalen kjøper hotell av DNB Liv

Les også: Her bor færrest på hotell

 

Powered by Labrador CMS