NY TOPPLISTE: Legal500 har lansert sin siste rapport med oversikt over de beste advokatene i landet.
NY TOPPLISTE: Legal500 har lansert sin siste rapport med oversikt over de beste advokatene i landet.

Her er landets beste eiendomsadvokater

Hvem er inne og hvem er ute? Legal500 lanserte nettopp sin siste rapport med oversikt over de beste advokatene i landet.

Publisert Sist oppdatert

Legal500 er en av de mest prestisjetunge listene man som advokat kan havne på og det er alltid stor spenning knyttet til hvem som er på listen. Endringene i første bånd er i år minimale og alle advokatene på listen var også inne i fjor, med ett unntak: Christopher Borch fra Thommessen er inne i det aller beste selskap.

To med toFor øvrig finner vi travere som Stig Bech fra BA-HR, Anne Sofie Bjørkholt, fra BA-HR, Hans Henrik Kværne fra Arntzen de Besche, Tom Rune Lian fra Wiersholm, Andreas Rørvik fra Selmer, Geir Sand fra Schjødt og Mikkel Vislie fra Selmer. BA-HR og Selmer er de to eneste advokatfirmaene med to advokater blant topp 1-advokatene.

Les også: Eiendomsadvokat hopper over til Wikborg

Les også: Bytter advokatfirma og blir partner

Ledende selskaperDe beste advokatfirmaene er også de mest anerkjente. På topp en finner vi firmaer som (i alfabetisk rekkefølge) BA-HR, Føyen Thorkildsen, Haavind, Schjødt, Selmer, Thommessen og Wikborg Rein. Her er det ingen endringer fra i fjor.

I andre bånd finner vi selskapene Arntzen de Besche, DLA Piper og Wiersholm. Her er det heller ingen endringer fra i fjor.

Les også: All time high for eiendomsadvokatene

Nykommer på tredjeplassPå tredjeplass er det funnet plass til fem selskaper. Her er det en nykommer, nemlig Steenstrup Stordrange, som har hoppet opp fra en fjerdeplass i fjor. Andre selskaper her er CLP, Deloitte Advokatfirma, Grette og Hjort.

Fjerdeplassen kapres av selskapene Kluge, Ro Sommernes og Simonsen Vogt Wiig. Sistnevnte hadde i fjor en femteplass og har med det altså hoppet opp et trinn på stigen.

Femteplassene i år går til Bing Hodneland som beholder sin plass på stigen. Det samme gjelder Brækhus Dege. En nykommer på listen er Bull & Co Advokatfirma.

Les også: Fast fisk for meglerstandard

Powered by Labrador CMS