Camilla Bang Hoff skal jobbe med CC Vest og det fremtidige tilbudet på gateplan i Lilleakerbyen.
Camilla Bang Hoff skal jobbe med CC Vest og det fremtidige tilbudet på gateplan i Lilleakerbyen.

Går fra Colliers til Mustad Eiendom

Mustad Eiendom har ansatt Camilla Bang Hoff som retailsjef.

Publisert Sist oppdatert

Camilla Bang Hoff kommer fra stillingen Head of Landlord Representation i Colliers.

– Det siste halvåret har vi jobbet tett med Colliers og Camilla for å optimalisere tilbudet for våre kunder på CC Vest. Dette samarbeidet har fungert svært godt og vi gleder oss over at Camilla nå blir en fast del av teamet i Mustad Eiendom, sier Tone Lien Engnes, kommersiell direktør i Mustad Eiendom.

I stillingen som retailsjef i Mustad Eiendom skal Camilla Bang Hoff ha ansvar for utleie av CC Vest. Hun vil også delta i planleggingen av det fremtidige tilbudet på gateplan i byutviklingsprosjektet Lilleakerbyen.

– Jeg har hatt to veldig fine års med teamet på utleie i Colliers, men da muligheten til å bli en del av Mustad-teamet dukket opp kunne jeg ikke takke nei. Jeg gleder meg til å bidra i både videreutviklingen av CC Vest og Lilleakerbyen, sier Bang Hoff.

Den nye retailsjefen i Mustad Eiendom er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og har jobbet med retail og eiendomsutvikling siden 2003. Hun har blant annet jobbet i Promenaden Management/Søylen Eiendom. Der var hun med på å videreutvikle sentrumshandelen i Oslo, som del av utleieteamet i Promenaden og markedssjef i Søylen Eiendom.

Powered by Labrador CMS